Nema stajanja, Radonja hoće novu Zvezdinu pobedu!

Autor: Beta Beta
subota 14.01.2017.
13:39
Izvor: Beta

Velika pobeda nad Fenerbahčeom polako ostaje iza Zvezdinih košarkaša, koji su već okrenuti novom susretu u ABA ligi, gde su ove sezone nepobedivi!

Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora oprezno da uđe u predstojeći duel sa Krkom posle teških utakmica u Evroligi, ali da želi da nastavi niz pobeda u Jadranskoj ligi.

"Posle utakmice u četvrtak (protiv Fenerbahčea) i velike potrošnje koju smo uopšte imali u prethodnom periodu, stiže nam ekipa Krke. Ipak, bez obzira na sve, mi želimo da nastavimo niz pobeda u dvorani 'Aleksandar Nikolić', u 18. kolu regionalnog takmičenja", rekao je Radonjić navodi se na sajtu Zvezde.

Košarkaši Zvezde igraju sutra od 17 časova na svom terenu protiv Krke, utakmicu 18. kola Jadranske lige. Beogradski tim je jedini neporažen u regionalnom takmičenju, a Krka je poslednja na tabeli skorom od pet pobeda i 12 poraza.

U prvoj utakmici ove sezone u oktobru, Zvezda je pobedila je u dvorani "Leon Štukelj" sa 67:56.

Zvezda u utakmicu ulazi posle pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi od 75:73.

"Imali smo veliku utakmicu u četvrtak i potrošili smo se, ali ne samo u tom meču, jer je prethodni period bio izuzetno težak. Međutim, jasno nam je da smo favoriti u našoj dvorani, želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu i osvojimo nove bodove u Beogradu", rekao je košarkaš Zvezde Čarls Dženkins.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Sunday, 15.01.2017
14:28

Gde ste sada kriticari radonje?nBice jos pobeda ali i poraza sigurno.e tada je najvaznija podrska,lako je sada pisati hvalospeve

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 14.01.2017
22:31

Ozbiljnost na nivou, iako je ponekad smesno :) Krku razbijamo jedno 30 razlike i to s'pola gasa...pritom odmoricemo neke najvaznije igrace. Takav scenario je bio protiv Zadra, gde smo odmorili Kuzmu, Jovica, Dzekinsa i Simonovica koji su igrali po samo 10min za ceo mec, a i pored toga, sa pola snage smo iskidali Zadar sa 50-60 razlike. Trebace nam snaga za Makabi, verujem da se vec takticki spremamo za njih, uprkos tome sto smo ih unistili sa 25-30 razlike pre mesec dana, ovo ce biti dosta tezi mec, i mogu nas oni poprilicno namuciti. To je i dalje konkurentan tim za cetvrtfinale, 5 puta su bogatiji od nas, sa bolesno nestvarnim individualcima. Moramo se sto vise odmoriti i dosta dobro spremiti za taj mec, ispostovati Krku sa pola snage i fokusirati se na nasu sledecu pobedu u elitnoj EL.

avatar
nikola nikola1
Saturday, 14.01.2017
15:51

Najbolji trener u evropi.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Saturday, 14.01.2017
15:08
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 14.01.2017
14:44

Радоња само настави са побеђујеш.