Nema predaha, Zvezda bez treninga u novu utakmicu!

Autor: Beta Beta
subota 16.12.2017.
12:29
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje važan meč protiv Mornara u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena u ABA ligi.

EPA/JuanJo Martin
EPA/JuanJo Martin

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć pobedili Valensiju u Evroligi, a već danas su krenuli put Bara gde ih u nedelju očekuje utakmica 12. kola ABA lige protiv Mornara.

"I početka ove mini turneje od tri gostovanja i pre pobede nad Valensijom, utakmicu sa Mornarom obeležio sam kao izuzetno važnu. Svesni smo značaja duela i to na gostovanju u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena. Zato utakmici sa Mornarom, dobrim timom pristupamo sa najvećim oprezom", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

"To je ekipa u kojoj se ističe nekoliko igrača: Nidam, Mićović, Luković, Vranješ... Svakoga mogu da poremete ukoliko nespreman dočeka tu utakmicu. Ova liga pokazuje da morate da dajete maksimum u svakoj utakmici jer svako svakoga može da pobedi. Mi u ovaj važan meč ulazimo nakon teškog puta i praktično bez treninga, ali nadam se da ćemo biti na visini zadatka i pobediti", rekao je Alimpijević.

Košarkaš Milko Bjelica složio se sa trenerom da je predstojeći meč važan za crveno-bele i dodao da je ekipa iz Bara izuzetno neugodna ekipa, posebno na svom terenu.

"I pored toga što smo igrali evroligašku utakmicu u Valensiji, ispratili smo i rezultat utakmice u Zadru gde je domaći tim pobedio Budućnost i tu vidimo našu šansu da se na tabeli približimo ekipi iz Podgorice.

Sigurno da postoji umor kod nas nakon posle ovog teškog putovanja, ali očekujem da potpuno spremni dočekamo meč u Baru", rekao je Bjelica.

Meč između košarkaša Mornara i Zvezde igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Saturday, 16.12.2017
14:47

Igras 30 minuta sa prekidima kod faulova, sa gomilom tajmauta, sa letecim izmenama i pauzama izmedju cetvrtina i onda kazes umoran si. Od cega? Ne odnosi se ovo na Zvezdine kosarkase nego na sve vas koji pisete da su oni umorni od 3 utakmice nedeljno.. Kako onda fudbaleri koji pretrce 11km u proseku za 90 minuta sa 15 min odmora imaju snage za igranje vikend/sreda a kosarkasi koji pretrce 4km za 30 min nemaju snage?