Nema odlaganja, evo gde Zvezda dočekuje Budućnost!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.04.2019.
09:23
Izvor: Sportske.net

Finalna serija plej-ofa ABA lige počeće na vreme. Donesena odluka o hali u kojoj će Zvezda ugostiti Budućnost.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Odmah nakon majstorice između Crvene zvezde i Partizana pojavila se vest da bi prvi meč finalne serije mogao da bude odigran u Železniku zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić".

Tačno je da je za 12. april bila zakazana prijateljska futsal utakmica između reprezentacija Srbije i Brazila, ali će majstori "igre na petoparcu" zbog košarke morati u "Štark Arenu".

Na portalu "Futsal Srbija" navodi se da je Fudbalski savez Srbije doneo odluku da futsal meč između "Orlova" i "Karioka" bude premešten u veću halu zbog velikog interesovanja publike.

To znači da Crvena zvezda mt:s ne mora da traži alternativna rešenja za prvu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige, već će aktuelnog šampiona ugostiti u kultnom "Pioniru".

Prvi meč finalne serije koja se igra po sistemu 2+2+1 zakazan je za 12. april, a dva dana kasnije crveno-beli će i drugi put odmeriti snage sa Podgoričanima u Beogradu.

Serija se potom seli u glavni grad Crne Gore gde će se igrati treći meč (17. april), a ukoliko bude potrebe i četvrti dva dana kasnije.

Eventualna majstorica na programu bi bila 22. aprila u Beogradu. Prošle sezone iste ekipe su se borile za titulu, a Budućnost je slavila sa 3:1 u seriji u kojoj takođe nije imala prednost domaćeg terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke