Nema Duranta? Nema problema! Sad je red na Jokića...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.05.2019.
08:26
Izvor: Sportske.net

Peto konferencijsko finale u nizu za Voriorse, brejkom 118:113 zatvorili seriju protiv Hjustona!

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Na teren u drugom poluvremenu je izašao drugi čovek.

Naime, pošto je prvi put u plej-of karijeri, prvi deo igre završio bez poena, u drugom je Hjustonu ubacio 33 poena, Voriorsi su brejkom zatvorili seriju i otišli u finale Zapada. Klej Tompson je dodao 27 poena, pa je Golden Stejt peti put u nizu u završnici konferencije.

Oni su eliminisali Hjuston četvrti put u pet godina.

Harden je ubacio 35 poena, Kris Pol 27, u finišu je Harden polaganjem spustio Roketse na -3, ali je Klej Tompson odmah uzvratio trojkom, posle je Kari dotukao rivala sa penala, iako je imao problem sa povredom prsta leve ruke.

Bilo je pitanje kako će šampion nadoknaditi poene povređenog Durant, davao je 34 u ovoj seriji, ali su Tompson u prvom i Kari u nastavku odgovorili na te sumnje.

Voriorsi čekaju rivala, Denveri ili Portland, Tompson je rekao da im je za titulu očajnički potreban Durant, za koga se još ne zna kada će se vratiti. Međutim, sačekaće otvorenih ruku i Kazinsa koji bi u nekom trenutku finalne serije Zapada trebalo da bude spreman da se vrati na parket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 11.05.2019
10:44

Koga ndma bez njega se moze, nekada Durent skodi ekipi, a nema ni Kazensa pa su opet jaki bez te dvojice, jer Hjuston nije slaba ekipa...u finalu ko god dodje ima da izgube