Nek se spremi NBA, Teo namestio ruku!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.10.2017.
23:55
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Portland Trejl Blejzersa nadigrali su LA Kliperse, ali je uprkos porazu sjajnu partiju za Kliperse pružio srpski košarkaš.

Beta/AP Photo/Marco Garcia
Beta/AP Photo/Marco Garcia

Povezane vesti

Četa Terija Stotsa ubedljivo je slavila u "Stejpls Centru" protiv Klipersa, na kraju je bilo 134-106 u korist Trejl Blejzersa.

Klipersi su bili nešto bolju u prvoj deonici, u kojoj je nakon devet minuta igre van terena zbog povrede morao Miloš Teodosić.

On je dislocirao prst leve šake, više o svemu tome OVDE.

Povreda je na svu sreću brzo sanirana, pa se Teo u drugom kvartalu vratio na parket, a samo što je ušao, pogodio je svoju prvu trojku u NBA karijeri.

Nakon nje usledila je još jedna, bilo je jasno da povreda nije ni malo pokvarila koncentraciju srpskog košarkaša, ipak Trejl Blejzersi su nošeni Lilardom sticali sve već prednost.

U trećem kvartalu, Teo nastavlja sa dobrom šuterskom serijom, upisao je nove dve trojke, u tom trenutku je ima šut za tri poena 4/5.

Do kraja je pogodio još samo jedno slobodno bacanje, nije previše ni igrao u nastavku, a sve ukupno je za 27 minuta na parketu upisao 15 poena (1/5 za dva, 4/7 za tri, 1/2 bacanja), tri asistenije i dva skoka.


Ispostavilo se da je na kraju bio najbolji strelac Klipersa zajedno sa Grifinom, obojica su upisala po 15 poena, pratio ih je sa 14 Tornvel, dok je 12 uz 14 skokova dodao DeAndre Džordan. Dvocifren i Lu Vilijams sa 13 poena.

U poraženom sastavu dominacija Lilarda, upisao je 35 poena, pratio ga je Mekolum sa 20, a novu odličnu partiju upisao je i Jusuf Nurkić sa 13 poena i devet skokova. Dvocifren i Mo Harkles sa 16 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FilippoInzaghi
Monday, 09.10.2017
09:51

ovi ameri bas znaju da guse kosarkase iz Europe. umjesto da koriste priliku i daju mu da zabija iz svih pozicija oni ga sakate. pa ovo su pripreme i neka se svi ispucavaju, pa kad pocne sezona i dvice i trice ce da ulecu iz svih pozicija.

avatar
Маркус19
Monday, 09.10.2017
01:49

Спаваш ли мирно Кари Стефене???

avatar
Predrag Drobnjak
Monday, 09.10.2017
01:01

Bravo doktore 💪