Nejt Volters - Mišljenja su podeljena

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.11.2016.
19:23
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde koji je poslednji stigao u ovaj tim, Nejt Volters, još uvek se uigrava u sistem Dejana Radonjića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Činjenica da je Nejt Volters danas igrao samu završnicu vam dovoljno govori da je Dejan Radonjić stekao poverenje u ovog igrača tokom meča protiv Uniksa u Kazanju.

Volters je bio sasvim solidan, imao je par dobrih prodora, na kraju bio i najefikasniji igrač Crvene zvezde sa 11 poena.

Dakle, odigrao je najbolju utakmicu otkako je stigao u Crvenu zvezdu, a igrao je čak 17 minuta.

Ono što je najveći problem navijačima jeste činjenica da je još uvek igrač koji se uigrava u sistem Dejana Radonjića, a da je baš on bio taj koji je imao loptu u rukama kada se odlučivalo o pobedniku meča.

Na 17 sekundi do kraja Volters je preveo loptu ka košu Uniksa, imao je malih problema prilikom vođenja lopte, čak se i okliznuo, pa je žargonskim rečnikom rečeno, "uvalio" loptu Dženkinsu koji nije uspeo da pogodi za 2 i pobedu Crvene zvezde.

Nadamo se da će u nastavku biti bolje, Voltersu je potrebno samo da se uigra sa ostatkom tima, ipak je on najkasnije stigao u ovu ekipu Dejana Radonjića.

Evo nekih tvitova u vezi njegove večerašnje partije.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Friday, 11.11.2016
09:24

Po meni odigrao je bolji mec nego Jovic.Jer ocito da je Jovic u zadnja dva meca (Partizan i Uniks) totalno podbacio.Dali je to pad forme ili nesto drugo nisam kompetentan da dajem nikakve komentare

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 11.11.2016
00:05

Veoma dobar, bice sve bolji.

avatar
Jedan jedini
Thursday, 10.11.2016
23:19

Jak je ko albanska industrija.....😂😂😂😂😂

avatar
Danijel Sturridge
Friday, 11.11.2016
02:17

Molim te nemoj da bacas tako lose forice u buducnosti