Neizvesnost i poraz Partizana u Španiji

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.09.2018.
20:07
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana doživela je novi poraz danas u Španiji, ovoga puta je bila bolja ekipa Saragose.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crno-beli se polako pripremaju za novu sezonu, trenutno su u Španiji na turneji gde su već odigrali dve utakmice.

Nakon poraza od Baskonije koji je bio prilično ubedljiv, danas je ekipa Nenada Čanka izgubila sa 87:81 od Saragose u neizvesnoj završnici. Odigrali su daleko bolje, ostavili bolji utisak, posebno Marinković i Pejdž koji su bili raspoloženi danas.

Napominjemo da je Partizan ovaj meč odigrao bez pravog krila, Zagorac i Si danas nisu igrali.

Vanja Marinković je pogodio nekoliko bitnih šuteva, najavio je dobru formu ove sezone, baš kao i pomenuti Pejdž koji je meč završio sa 25 postignutih poena. Ipak, imao je i veliki broj izgubljenih lopti na čemu mora da radi do početka sezone.

Saragosa: Okoje 16, Seibutis 17, Radović 6, Alosen 2, Vaskes 11, Justiz 8, Martin 7, Mekejleb 2,Bareiro 3, Berhameskel 10, Santana 5, Marti.

Partizan: Pejdž 25, Marinković 16, Pecarski 5, Gavrilović 6, Lendejl 14, Trifunović, Aranitović 4, Pažin, Tanasković, Gagić 5, Nikolić 6.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 09.09.2018
02:10

Igrano bez startnog prvog krilnog centra i Novice kao alternacije, bez oba startna krila i još Gegića. Aranitović bio očajan. Jako bojažljivo igra, pokušava da asistira kad mora da šutne i tako saigrača dovodi u tešku situaciju. Mislim da mnogi od njih moraju sem zajedničkog treninga još dosta individualno da rade. Ili možda misle da su talentovaniji od Dražena. I ja mislim da se mora dovesti još jedan igrač na 2/3 sa poenima u rukama.

avatar
zg partizan igokea
Saturday, 08.09.2018
20:51

Morace drzava da ulozi jos para u igracki kadar. Rupa bez dna.

avatar
nemam pojma
Sunday, 09.09.2018
02:13

Mi imamo ukupno 3 stranca, a vi samo u prvom timu SEDMORICU, plus oni u drugom timu FMP-a. Jedan vaš košta ko naša sva trojica, kako te nije sramota ničega. BESTIDNICI!!!

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 09.09.2018
22:14

Vi imate DVA drzavna sponzora, a mi nijednog. Jasno je ko je drzavni projekat.

avatar
Target
Saturday, 08.09.2018
20:35

Nisam ispratio celu utakmicu..Losa selekcija suta na kraju i poraz.Lendejl sutnuo dve,Pecarski jednu trojku.Gagic ocajan...Vise bih voleo da se istrpi Pecarski nego da gledam Gagica.Ostalo ok.Odbrana mora bolje sigurno.Voleo bih da dovedemo Amerkanca sa 10+ poena po utakmici koji moze da pokrije poziciju 2 i 3 jer Marinkovic i Aranitovic previse osciliraju i jednog centra.Mislim da je to neophodno da budemo konkurentni za vrh..

avatar
nemam pojma
Sunday, 09.09.2018
12:32

Gagić stvarno nije sinoć dobro igrao ali smeta mi taj elitizam kod navijača, naročito ovih derviša. Ne valja im niko, a Gagić je nešto sjajno što nam se desilo, odličan centar za naše prilike. Pa samo pre godinu dve smo imali na poziciji centra Tomića, Šalića, Đumića, Koprivicu...sećam se kad se kukalo na trio centara Milutinov-Musli-Gagić. A danas bi to bio triling među najboljima u Evropi. Gagić je bio prošlu utakmicu naš najbolji igrač. Logično je u ovo vreme priprema da igra na tri dana oscilira. Ja sam vrlo zadovoljan ovim timom, ako se dovede još ta četvorka, makar to bio i Janković, i još jedan igrač na dvojci sa poenima u rukama, dobar šuter. I da nas zaobiđu teže povrede.