Nedović razgovarao sa Đorđevićem, ali...

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 18.09.2019.
17:43
Izvor: Sportske.net

Nećemo nikada saznati šta su jedan drugom rekli.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Nemanja Nedović nije bio ni u konkurenciji kod Saleta Đorđevića za Mundobasket, baš kao ni Nikola Kalinić.

Obojica imaju kvalitet da igraju za nacionalni tim, ali je Đorđević iz drugih razloga objasnio obojici zašto nisu na spisku.

Nemanja Nedović je u razgovoru za "Sport klub" istakao da je imao burnu reakciju kada je video da nije na spisku.

"Stvarno sam očekivao da ću biti na tom spisku od 18 igrača. Taj dan je stvarno bio šok za mene, baš sam se bio malo pogubio i prva reakcija je bila vruće glave: ‘Nikada više neću da igram za reprezentaciju, to je to, završavam‘. E, onda se glava malo ohladila, razmislio sam i shvatio sam da to ne treba lično da shvatam – splet okolnosti doveo je do toga i bukvalno sam se za dan prešaltao i posvetio sam se tome da ovu sezonu dočekam spreman i da rešim zdravstvena pitanja koja su me mučila prethodne sezone. Početni bes je trajao jedan dan, već sutradan sam gledao iz potpuno druge perspektive i bilo je mnogo lakše", rekao je Nedović za Sport klub.

Tog dana kada je spisak saopšten bio je pozvan od strane selektora Đorđevića, ali se tada nije javio, već je to učinio dan kasnije.

"Taj dan se nisam javljao bukvalno nikome, ni mojima. Sutradan sam video da me je Sale pozvao, ja sam ga naravno pozvao onda jer bi bilo stvarno glupo da to ne učinim. Razgovor je kratko trajao i to je to, ništa posebno – neću da otkrivam šta je rečeno, to će ostati između nas, ali kao što sam ti rekao, već tog dana sam promenio način razmišljanja i ceo pristup situaciji", rekao je Nedović.

Čitav intervju pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Thursday, 19.09.2019
14:09

Opet se forsira Negativna prica oko Nedovica ili Kalinica!!!!
Umesto da se napravi Detaljna Analiza naseg Debakla!!!!!!
Valjda postoje Strucni Ljudi koji mogu da nam Pokazu gde smo to i koliko Gresili protiv Spanije i Argentine!!!!!

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 18.09.2019
18:19

Kod nasih igraca je najveci problem da ako te selektor ne pozove na neko veliko takmicenje (SP, EP, OI) da je to smak sveta i odmah krece neki "rat" po medijima.
Evo zadnji primer je Nedovic koji i sam priznaje, ali decko je pametan pa je shvatio svoju gresku i odmah se ispravio.
Onda imamo Nastasica koji nije hteo da igra za reprezentaciju samo zato sto ga Krstajic nije vodio na SP, a boze moj sto sest meseci nije igrao ozbiljan fudbal (bio povredjen) niko nista.
Pa jos gore kad istoj toj reprezetnaciji ne ide, onda se pojave i neki "anonimusi" u vidu Ivana Obradovica koji takodje odbijaju da igraju za nacionalni tim zbog nepozivanje.
Pa se secamo u proslosti sukoba Milicic-Ivkovic, Micov-Ivkovic, Labovic-Ivkovic,...

Dok u jednoj Nemackoj, gde fudbalski selektor nepozove Sanea na SP. Igraca koji je tu sezonu imao dvocifren broj golova i asistencija u jednoj od najjacih liga na svetu (ako ne i najjaca) + igra u klubu koji je u zadnjih x sezona uvek u TOP 5 favorita za osvajanje najprestiznijeg svetskog klupskog takmicenja (Lige Sampione) i niko tom selektoru rec ne kaze.

A da se ne lazemo niko od gorepomenutih nasih igraca ne igra bitnu ulogu u nekom TOP klubu kao Sane, cak sta vise za svetske okvire svi ti klubovi su prosecni, bilo kosarski, bilo fudbalski.

avatar
dusko
Thursday, 19.09.2019
18:15

ipak se ti drži fudbala, bolje ti ide

avatar
REVØLT
Sunday, 22.09.2019
16:24

Nije Micov i Ivkovic nego Micov i Djordjevic, a Vlada je itekako bitan za svoj klub. Nepozivanje Sanea je bio katastrofalan potez Leva i to je on skupo platio u Rusiji, a i oni sa njim na celu.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 19.09.2019
22:27

Jos da mi kazes sta sam netacno napisao, pa da ti repliciram i spustim te?