Nedović pobesneo, ovo je istina!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.05.2018.
23:08
Izvor: Sportske.net

Mediji širom Evrope su preneli da ga u Italiji čeka veliki ugovor, a onda se oglasio i bek srpske reprezentacije.

Epa/Carlos Diaz
Epa/Carlos Diaz

Povezane vesti

Nemanja Nedović igra svoju najbolju sezonu u karijeri, a to nije promaklo ni čelnicima Olimpije iz Milana, koja je navodno spremila dvogodišnji ugovor težak 1,8 miliona evra za srpskog košarkaša.

"Eurohoops" je preneo da je Nedović nadomak potpisivanje saradnje sa Armanijem, ali se bivši bek Crvene zvezde oglasio na "Tviteru" i demantovao pisanja medija.

"Proverite svoje izvore jer su stvarno užasni. Jedini ugovor koji imam je sa Unikahom i molim vas da me ostavite da završim ovu sezonu na miru", napisao je Nedović.

Dakle, izgleda da od prelaska Nedovića u "prestonicu mode" nema ništa, makar ne za sada.

Već par nedelja evropski i srpski mediji prenose da je Nedović nadomak prelaska u Milano, u paketu sa talentovanim bekom Ređo Emilije Amadeom Dela Valeom, ali realizacija ove priče će najverovatnije morati da sačeka završetak sezone u Španiji.

Nedović je ove sezone na 24 nastupa u Evroligi u proseku beležio 16,8 poena, uz 4,8 asistencija i dva skoka po utakmici.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 11.05.2018
08:27

Cim ovako nesto izjave, znaci da je istina. Kad cute, nema nista od toga. Ali cim oni kao tako izjavljuju, znaci da prelazi 100%.