Nedović: "Možemo sa svima iz Grupe B"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.08.2016.
01:23
Izvor: Sportske.net, Beta

Srpski reprezentativac Nemanje Nedović izjavio je da "Orlovi" mogu da se nose sa bilo kojom reprezentacijom iz Grupe B.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Košarkaš Srbije Nemanja Nedović rekao je danas da njegova ekipa u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru može da se nosi sa bilo kojom reprezentacijom iz Grupe B.

"Bitno da je da se dobro pripremimo taktički, ali mislim da možemo da igramo sa svima iz te druge grupe, ko god da nam zapadne. Bićemo sigurno spremni...", rekao je Nedović novinarima u Rio de Žaneiru.

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Igara u Riju sa četvrtog mesta u Grupi A, a ko će joj biti protiv saznaće tokom noći. To mogu da budu selekcije Litvanije, Argentine ili Hrvatske.

"Gledali smo bar dve utakmice dnevno iz te grupe. Radi se o jako ujednačenoj grupi. Mi ćemo izbeći Amerikance do finala jer smo bili četvrti, ali treba stići do tog finala. Težak je put do medalje. Turnir tek sad počinje", rekao je Nedović.

Srbija je u poslednjem kolu u grupi ubedljivo pobedila Kinu sa 94:60.

"Za pohvalu je što smo svih 40 minuta igrali na visokom nivou, shvatili smo Kinu kao i svaku drugu reprezentaciju u grupi. Mislim da je to jako bitno za nastavak, koji će biti jako teži. Nadam se da ćemo uspeti da nastavimo u ritmu koji smo počeli protiv Amerikanaca, a nastavili protiv Kine", rekao je Nedović.

"Rastemo kako turnir odmiče, mislim da nam je bila potreban utakmica protiv Amerikanaca, da udjemo u ritam, da shvatimo kakava nas košarka vodi do cilja. Protiv Kine smo samo to nastavili i, eto, sad tek počinje turnir", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke