Nedović: "Delije da ne brinu, igraće Zvezda TOP 16"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.12.2014.
22:11
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović u petak će zaigrati protiv bivšeg kluba u dresu Valensije ali je iz Španije poslao poruku da "Delije" ne moraju da brinu kada je plasman crveno-belih u TOP 16 fazu u pitanju.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Igrom slučaja dogodilo se da Nemanja Nedović pojača Valensiju i da nedugo nakon što se priključio ekipi dobije priliku da zaigra protiv kluba u kojem je ponikao.

Sutrašnji duel španskog i srpskog tima nosi veliki ulog ali Nemanja Nedović smatra da navijači Crvene zvezde Telekom nemaju razloga da brinu jer veruje da će tim Dejana Radonjića sigurno igrati u TOP 16 fazi.

"Nema razloga da Zvezdini navijači brinu, neće moj dolazak u Valensiju uticati na plasman u TOP 16. Crveno-beli su sami skrojili svoju sudbinu. Posle dugo vremena ekipa je dobro selektirana, svako zna svoju ulogu, nema uvređenih i povređenih. Deluje moćno na terenu, što pokazuju i rezultati" kazao je Nedović a prenose "Novosti".

Nemanja Nedović došao je u Crvenu zvezdu 2005. a onda je u narednih 7 godina nosio crveno-beli dres pre nego što se preselio u Lijetuvos Ritas. Prethodnu sezonu nedović je proveo u ekipi Golden Stejta u kojoj nije imao željenu minutažu.

"Moja odluka je da ne sedim do kraja sezone u Golden Stejtu da bih uzeo novac. Mogao sam, jer sam imao garantovan ugovor. Odluka da dođem u Valensiju deo je procene da ću se lakše izboriti za mesto u NBA ako igram nego da sedim u Americi" objasnio je Nedović.

Utakmica 8. kola grupne faze Evrolige između Valensije i Crvene zvezde Telekom igra se u petak od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke