Ne smiruje se, Pešić ima svoju "istinu" o Saletu Đorđeviću!

Autor: Darko Mitrović
petak 06.04.2018.
10:36
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo u Bajernu, o kakvoj ''istini'' sada govori Pešić?

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

I dalje stižu reakcije posle iznenadne smene Saše Đorđevića sa klupe Bajerna.

Očigledno, bilo je neslaganja sa pojedinim članovima uprave kluba, a Đorđević se, između ostalog, i tom temom bavio i svom saopštenju dostavljenom medijima pre nekoliko dana.

''Generalni menadžer kluba mi je saopštio da sam 'suspendovan' sa mesta šefa stručnog štaba, a kao razlog naveo nedostatak komunikacije s njim, na šta sam mu uzvratio jednostavno: osvajač Kupa Nemačke, polufinalista Evrokupa, prvi na tabeli Bundeslige sa 23 pobede i 2 poraza!!!'', poručio je tada Sale Đorđević, a njegovog kompletnog saopštenja možete da se podsetite OVDE.

U međuvremenu, Bajern je angažovao Dejana Radonjića za novog trenera, koji je startovao pobedom nad Ulmom pre dve večeri (100-95), a posle tog meča usledila je i reakcija Marka Pešića, generalnog menadžera Bajerna na Đorđevićevo saopštenje.

''Istina polako izlazi na videlo. Ljudi prepoznaju šta se sve ovde dešavalo. A što se Đorđevićevih reči tiče, mogu samo da kažem jedno - nikada nisam prelazio na lični nivo'', poručio je Pešić, ali utisak je da je, za razliku od Đorđevića, ostao nedorečen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Barjaktarovic
Friday, 06.04.2018
20:52

Sto se mali Pesicev uzjogunio. Za nas kosarkaske fanove tezina Saletove rijeci je ogromna, a ti si pile u odnosu na ovog kolosa.

avatar
Friday, 06.04.2018
14:00

Deluje da ovakav nacin funkcionisanja neki pokusavaju preneti i na druge kosarkaske lige. Da ne napisem nesto gore. Sramota.

avatar
Friday, 06.04.2018
11:57

Како се понели према Салету тако и славили титулу, значи даће Бог да буде ћорак !