Ne pomaže ni Vestbruk, Oklahoma ređa poraze! Veliki preokret Hornetsa!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.02.2018.
23:32
Izvor: Sportske.net

Završen još jedan meč večerašnjeg programa NBA lige. ''Grmljavina'' utihnula, Lejkersi slave novi trijumf.

EPA/LARRY W. SMITH
EPA/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Počelo je sa četiri utakmice odigrane od 18 časova po našem vremenu, a dva sata kasnije su svoj meč odigrali Oklahoma i LA Lejkersi.

Tim iz Los Anđelesa je slavio sa 108:104, što je Oklahomi već četvrti vezani poraz.

Lejkersi su u najvećem delu meča imali vođstvo, ali ono je uglavnom bilo jednocifreno. Tek na ulasku u finiš, razlika se popela na ''plus deset'' - 102:92 i to je bila najava konačnog epiloga.

Oklahoma nije imala snage za preokret i tako nastavila seriju loših rezultata.

Bruk Lopez je vodio Lejkerse do trijumda sa 20 poena, Rendl je upisao 19, a Džoš Hart je meč završio sa ''dabl-dabl'' učinkom, 14 poena i 11 skokova.

Naravno, Rasel Vestbruk i ovoga puta najefikasniji u poraženoj ekipi. Protiv Lejkersa se zaustavio na 36 poena, uz devet asistencija i pet skokova. Efikasan je bio i Pol Džordž, sa 26 poena, ali ni to nije bilo dovoljno Oklahomi za trijumf, Lejkersi su imali veći broj raspoloženih igrača.
- -
Poslednji večerašnji dvoboj obeležio je i veliki preokret. Šarlot Hornetsi su uspeli da savladaju Finiks, iako su tri četvrtine bili u rezultatskom minusu.

Poslednja deonica donela je potpuno drugačiju sliku na terenu, Šarlot je dominirao i na kraju slavio sa 115-110.

Sredinom trećeg kvartala Sansi su vodili sa 19 poena razlike, bilo je 78:59, nešto kasnije i 85:69, ali od tog trenutka njihova prednost je počela ubrzano da se topi i već početkom poslednjeg kvartala, Šarlot je okrenuo na 95:94.

Tu se Hornetsi nisu zaustavili, stigli su i do deset poena viška - 106:96 i do kraja uspešno zadržali stečenu prednost.

Nikola Batum je sa 22 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a Dvajt Hauard i Kemba Voker su upisali po 18. Hauard je ovom poenterskom učinku dodao i 14 skokova.

Kod Sansa 23 poena Džoša Džeksona, a Voren se zaustavio na 21.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Monday, 05.02.2018
10:50

Džaba mu 30+ poena i one asistencije kad je svaki napad, a utakmica se lomila, prodao. Silovatelj lopte i svog kluba, sebičan jako.