NBA Vote - Kako se glasa i možemo li da pošaljemo Srbe na "All Star"?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
21:46
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji košarke širom sveta od večeras mogu da daju svoje glasove igračima koje žele da vide na "All Star" utakmici u Los Anđelesu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Svi se sećaju prošle godine i čuvenog glasanja za Nikolu Jokića kojeg su mnogi ljubitelji košarke želeli da vide na "All Star" utakmici, ali košarkaš Denvera na kraju nije uspeo da se domogne postave koja je učestvovala na ovom prestižnom događaju.

Naredne godine "All Star" vikend biće održan u Los Anđelesu, a ljubitelji košarke od večeras mogu na različite načine da glasaju za svoje favorite.

Osim na zvaničnom sajtu NBA lige i aplikacije NBA, može se glasati putem "Fejsbuka" i "Tvitera", ali i putem "Google" pretraživača. Ove godine uvedeno je glasanje putem "Amazon Alexa".

Na zvaničnom sajtu NBA lige ili putem aplikacije birate petorku sa dvojicom igrača sa spoljnih pozicija, i trojicom sa unutrašnjih. To praktično znači da možete da odaberete srpsku petorku!

Ograničenja postoje, valjalo bi upamtiti na koji način funkcioniše glasanje kako bi se vaši glasovi brojali. Ukoliko glasate prostim pretraživanjem na "Google" moraćete da ukucate "NBA Vote All-Star" ili "NBA Vote Team Name".

Pretraživač će vam omogućiti da se uključite u glasanje i odaberete pojedince koje želite. Ovde je "caka" ta da morate biti registrovani putem mejla kako bi se vaši glasovi brojali.

Pravilo je isto, bilo da glasate na gore opisani način ili putem društvenih mreža. Desetorica igrača na dnevnoj bazi, uz napomenu da će se glasovi duplirati 31. decembra, 4. januara, 11. januara, 12. januara i 15. januara!

Verujemo da ljubitelje košarke iz Srbije najviše zanima kako glasati putem društvenih mreža.

Na "Fejsbuku" morate da ostavite post sa imenom i prezimenom igrača za kojeg želite da glasate uz OBAVEZAN haš tag #NBAVote! Glasa se sa ličnog naloga, a svaki post može da sadrži samo jednog igrača! Dakle, deset postova sa deset različitih imena za jedan dan!

NBA Vote Fejsbuk
Primer glasanja na Fejsbuku

Za one koji koriste "Tviter" proces je vrlo sličan. U tvitu morate napisati puno ime i prezime igrača i ostaviti OBAVEZAN haš tag #NBAVote! Jedan tvit može da sadrži ime i prezime samo jednog igrača, a na dnevnoj bazi možete dati deset glasova za deset različitih košarakaša.

NBA Vote Tviter
Primer glasanja na Tviteru

Uzmite u obzir da prilikom glasanja na "Tviteru" mnogi igrači imaju registrovane naloge tako da će biti dovoljno da ih dodate u tvit i da upišete #NBAVote.

Srbiju u tekućoj NBA sezoni predstavljaju Miloš Teodosić (LA Klipers), Boban Marjanović (Detroit), Nikola Jokić (Denver), Bogdan Bogdanović (Sakramento) i Nemanja Bjelica (Minesota)!

Glasanje traje od 25. decembra do 15. januara naredne godine, nadamo se da smo bili jasni. "All Star" vikend na programu je od 16. do 18. februara 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zmaj sa severa
Tuesday, 26.12.2017
01:28

Nba vote jokic pa onda ne dodje u reprezentaciju...

avatar
Zmaj sa severa
Tuesday, 26.12.2017
01:27

Nba vote pa se ne dodje u reprezentaciju

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 25.12.2017
23:11

Jedini,kakvu takvu sansu ima Jokic,ovi ostali ni slucajno,msm ne bi ni voleo da ih gledam jer nicim nisu zasluzili.

avatar
Čeki
Monday, 25.12.2017
23:46

A Teo? Da dize publiku na noge asistencijama.

avatar
Čeki
Tuesday, 26.12.2017
22:03

Po meni ima lepse asistencije i od Karija i od Bradonje, ali da realno je da oni dobiju prednost, mada po meni nije iskljuceno da i Teo dobije. A poredjenje sa CP3 si u pravu, on mi je jedino bolji od Tea sto se asistenicja po broju tice, ali po lepoti Teo ima za nijansu lepse.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 26.12.2017
01:06

Pa vidi,bolje asistencije od CP3,Karija,Brade ne moze napraviti,a da on igra umesto nekog od njih je van svake pameti. Ako cemo tako,moze i Spanulis,faca je :)

avatar
Vesely
Tuesday, 26.12.2017
00:55

Pre će da dignu Kari, Vestbruk, Harden i ostali neverovatni plejmejkeri. Jokić ima dobre šanse, dok Teo i Bogdan imaju realne šanse za meč Rukija.