NBA veče bivših saigrača iz Zvezde, lični rekord i prvi start!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.11.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Dvojica naših igrača na suprotnim stranama, imaju razloga da budu zadovoljni...

Beta/AP Photo/Karen Pulfer Focht
Beta/AP Photo/Karen Pulfer Focht

Povezane vesti

Dalas je slavio u Memfisu, novost je da Luka Dončić nije napravio tripl-dabl, nedostajale su mu dve asistencije, uz 24 poena, imao je i 14 skokova. Druga vest je da je Bobi Marjanović bio starter, završio sa devet poena i pet skokova, uz dobar šut. Na drugoj strani Gudurić 14 poena, 4 asistencije i 3 skoka, ukrao je dve lopte, ovo je njegov rekord u kratkoj NBA karijeri.

Vratimo se Dončiću, nije igrao u poslednjoj četvrtini, što ga je sprečilo da stigne do petog tripl-dabla.Ali, i ostali Mavsi su odradili posao, već je posle prvog dela bilo jasno da će kvalitetniji gosti dobiti bez problema. Grizliji imaju veliki problem sa odbranom, videlo se to i u ovom meču.

Zanimljivo Gudurić i Marjanović su bili saigrači, od 2013. do 2015. kada je Bobi otišao u NBA.

Danilo Galinari i Denis Šreder su kombinovali 37 poenak u pobedi Oklahome nad desetkovanim Voriorsima. Nije bilo lako, D'Anđelo Rasel je 17 od 32 poena dao u trećoj četvrtini, gosti su izjednačili, ali nisu izdržali u finišu, najviše što su se spustili je -4.

Hjuston je mnogo jači od Čikaga 42 poena, 10 skokova i 9 asistencija, drugim rečima simultanka Hardena je donela pobedu gostima iz Teksasa. "Brada" je na početku promašivao, ali posle prve četvrtine sipao je iz svih pozicija. Na drugoj strani očajan šut Bulsa, vodili su sa eevet razlike početkom drugog perioda, onda je usledila serija 24:7 Roketsa, pa su stvari brzo došle na svoje mesto u nastavku...

Pelikansi su izgubili čak 26 lopti, ali su uspeli da dobiju Šarlot. Hornetsi su takođe napravili 22 greške, Ingram je ubacio 25 poena za goste, iskusni Redik koji je igrao umesto povređenog Bola je brojao do 22, pogodio je pet trojki, Holidej uz 12 poena, imao 11 asistencija. Ovo je druga pobeda za Nju Orleans koji čeka oporavak top pika Zajona Vilijamsona...

Rezultati:

Čikago - Hjuston 94:117
Oklahoma - Golden Stejt 114:108
Memfis - Dalas 122:138
Šarlot - Nju Orleans 110:115

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke