NBA šampion: "Kad prođe antidoping komisija, vrištali smo jer smo mogli da duvamo"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.02.2017.
15:11
Izvor: Sportske.net

Stiven Džekson, nekadašnji profesionalni košarkaš u NBA ligi, rekao je da je pre pojedinih mečeva imao jedan ritual... Onda kada više nije bilo kontrole antidoping komisije.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Nekadašnji NBA šampion sa San Antonijom, Stiven Džekson, rekao je da je često pre i posle mečeva pušio marihuanu, kada više nije bilo antidoping testova.

Gostujući na jednom radiju u Torontu, Džekson je otkrio svoju priču.

"Moram vam priznati, bilo je par utakmica na kojima sam 'duvao' i koje sam odlično odigrao. Ipak, bilo je i utakmica na kojima sam bio naduvan i na kojima sam nakon tri minuta na parketu odmah vraćen na klupu. Tri puta uputiš šut, lopta ode preko table. Bilo je ono, 'aaaaaa, moram da se smirim'", rekao je ovaj 38-godišnji bivši košarkaš.

Nekadašnji šampion NBA lige, Čonsi Bilaps, je izjavio da su postojali igrači koji su bolje igrali 'naduvani'.

Džekson je izjavio i da Don Nelson nije imao ništa protiv toga da se puši marihuana. Ima i jedna priča sa Beronom Dejvisom dok su bili u Voriorsima.

"Tako smo ja i Beron izašli iz svlačionice, vrištali smo jer smo odradili poslednji test. Ovo je značilo da možemo da duvamo do kraja sezone, a onda je naišao Don Nelson i 'bacio nam kosku'.

Sve to je bilo poprilično kul jer je Don znao šta mu igrači rade van parketa, sjajan čovek. Baš smo uživali u saradnji s njim. Zato smo i bili odličan tim
", rekao je Stiven Džekson.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke