NBA predsezona - Jokić i "Baja" Nurkić već deluju zastrašujuće!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.10.2016.
08:13
Izvor: Sportske.net

Denver slavio preko granicec u Kalgariju, balkanski "tornjevi blizanci" funkcionišu sjajno od starta. Debi Vejda za rodni grad, čudno je videti Sparse bez Dankana...

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nagetsi su prešli granicu, u Kalgariju su igrali protiv Toronta, zahuktava se predsezona, Jusuf Nurkić je stigao očigledno spreman, 15 poena i 10 skokova za Bosanca. Italijan Galinari je dodao 14, naš Jokić u pobedu ugradio 12, uz 6 skokova i 3 asistencije.

Jokić i Nurkić su počeli u petorci, deluju zaista sjajno, u svim izveštajima se napominje da Nagetsi sa takva dva igrača u reketu mnogo obećavaju ove sezone.

Srbin se naravno potrudio da još jednom asistencijom koje su postale njegov zaštitni znak pokaže koliko ima smisla za igru.


Videli smo i istoriju, San Antonio bez Timija Dankana, Popović je mešao karte na startu priprema, nije bilo Gasola, Oldridža, Parkera, Manua, od startera je igrao Leonard, Sparsi su poraženi od Feniksa.

Demijen Lilard je sa 16 poena za nešto više od 20 minuta predvodio Blejzerse do pobede nad Džezom, a Dvejn Vejd i Radžon Rondo su debitovali za Bulse.

Čikago je izgubio od Milvokija, "Fleš" je odigrao desetak minuta, dao šest poena, promašio dva bacanja, Rondo je imao 7 asistencija. Ispromašivao se Mirotić, još nije namestio ruku, kod Baksa Mirza Teletović dve trojke, ukupno 10 poena.

"Grizliji" su uz 10 poena oporavljenog Gasola tukli Orlando u čijim redovima je Nik Vučević ubacio 11 poena, imao 9 skokova i 5 asistencija.

Mavsi su bez Novickog i Derona Vilijamsa tukli Šarlot, Portorikanac Barea je ubacio 11 poena, Stefov brat Set Kari bio najefikasniji kod Dalasa sa 20. Na drugoj strani, Roj Hibert je debitovao za svoj treći klub u tri sezone, bivši centar Indijane i Lejkersa je ubacio 10 poena i imao 8 skokova u redovima Hornetsa.

Rezultati:

Portland - Juta 98:89
Feniks - San Antonio 91:86
Toronto - Denver 106:108
Dalas - Šarlot 95:88
Memfis - Orlando 102:97
Čikago - Milvoki 91:93

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leonardo Bonucci
Tuesday, 04.10.2016
15:45

Могли сте поменути и да је Бертанс дебитовао за Сан Антонио.