NBA novosti - Zaza ostaje 'Ratnik', Kelti se odrekli najratobronijeg, Kavsi doveli veterana

Autor: Boban Filipović
subota 08.07.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

Veoma tranzintno je u julu "preko bare"...

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Pored brojnih reakcija o odlsku Miloša Teodosića u Holivud, juče smo preneli vesti da je Vlade Divac doveo u Kingse ikonu NBA lige, da je najbolji evropski košarkaš u istoriji NBA produžio saradnju sa klubom u kom će provesti dve decenije, da će jedan sasvim prosečan igrač zaraditi preko 50 miliona dolara u naredne četiri sezone, da će Boston Seltiksi imati sasvim novu fizionomiju naredne sezone, da su San Antonio Sparsi angažovali veoma zvučno pojačanje, kao i da je Memfis povukao iz upotrebe dres sa brojem #50 u čast Zeka Rendolfa.

Takođe, od srpsko-hrvatskog tandema Bogdan i Bojan Bogdanović u Kingisma neće biti ništa, jer je Mostarac poptisao za Pejserse.

Uzbudljivo je i danas, a najzvučnija vest je da su Kelti i Pistonsi dogovorili trejd.

Iz Bostona će u Detroit najbolji igrač Kelta u prošloszonskom plej-ofu Ejveri Bredli, a u kontrasmeru krilni centar Markus Moris. Seltiksi su pored čoveka koji je najbolje čuvao Kajrija Irvinga, po sopsteom priznanju 'Uncle Drew-a', Pistonsima ustupili i pika iz druge runde sa narednog drata.

Gospodari prstena, Golden Stejt Voriorsi, odlučili su da zadrže Zazu Pačuliju u svojim redovima. Gruzin je dobio ugovor na godinu dana po kom će zaraditi 3.5 miliona dolara.

Klivlend Kavalrisi su dobili na "mišićima". Stigao je iskusni Džef Grin (31) da pojača konkurenciju na unutrašnjim pozicijama. Bivši igrač Orlando Medžika, LA Klipersa, Memfis Grizlisa, Boston Seltiksa, Oklahome Tander i ugašenih Sijetl Supersoniksa je parafirao jednogodišnji ugovor sa najboljim timom Istoka. Igraće za 'minimalac' od 2.3 miliona dolara.

ESPN piše da je Orlando dogovorio uslove sa Šalvinom Mekom. On dolazi na Floridu kao slobodan agent i potpisaće ugovor na dve godine u vrednosti od 12 miliona dolara.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 08.07.2017
21:48

Znaci ne verujem da su trejdovali Bredlija , pa jesu li normalni ?? I uz to jos pika??

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 09.07.2017
13:36

najgori potez ejndza u karijeri...pogotovo sad kad su angazovali hejvorda bredli im je trebao kao hleb,ali debili...bas sam izludio kad sam cuo.

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 09.07.2017
21:44

Posle onog razgovora koji smo vodili znao sam da ces se iznervirati koliko I ja na ovaj glupi poteznI to ide u (jos od Bad Boys-a ;) )negledljivi Detroit

avatar
Amar Zornic
Sunday, 09.07.2017
19:21

Ludost , ok trebala im je 4 al zasto nisu dali krouforda i smarta ili nekog drugog vec Bredlija koji je dokazao da je postao strasan igrac i sa ovom dvojicom bi cinio strasan bekovski roster