NBA - Jokić i Teo obeležili sezonu u svojim ekipama

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.04.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Plej-of je naveliko počeo, a u nastavku pogledajte poteze koji su obeležili regularni deo tekuće sezone.

Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP
Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Sinoć su odigrana još tri meča u okviru prve runde doigravanja, tri tima su povela sa 2:0 u seriji, više o samim duelima pročitajte OVDE.

Tokom regularnog dela ove sezone, videli smo mnogo iznenađenja, sjajnih poteza, mečeva, a uživali smo i u igrama čak petorice košarkaša iz Srbije, kako su se Nikoli Jokiću (Denver), Bobanu Marjanoviću (Detroit - LA Klipersi) i Nemanji Bjelici (Minesota) pridružili Miloš Teodosić (LA Klipersi) i Bogdan Bogdanović (Sakramento).

Od njih petorice, doigravanja se domogao samo Nemanja Bejelica, nadamo se da ćemo od naredne sezone u samoj ligi gledati još naših košarkaša, na draft će izaći i jedan košarkaš Partizana, a isto tako se nadamo da će od naredne sezone Srbija imati i više predstavnika u plej-ofu, kako je malo nedostajalo da se pored "Profesora" u doigravanje plasiraju i Jokićevi Nagetsi, kao i Teodosićevi i Marjanovićevi Klipersi.

No, biće prilike da pričamo o sledećoj sezoni, a što se tiče aktuelne, pojavio se video sa najboljim potezima svih ekipa iz regularnog dela sezone.

Jokić je velikom delom poneo zasluge za najbolji potez svoje ekipe, kako je za potez sezone Nagetsa izabran njegov fantastičan pas iz auta ka Mareju u poslednjim sekundama duela sa Oklahomom, nakon kojeg je sjajni bek pogodio šut sa zvukom sirene za pobedu ekipe iz Kolorada.

Teo je u El Eju imao sezonu propraćenu povredama, ali to ga nije omelo da bude zaslužan za najbolji potez Klipersa u sezoni, kako je njegov magični pas bez gledanja, preko ramena, izabran za najbolji potez ekipe iz "Stejpls centra".

I u najboljem potezu Kingsa vidimo Bogdana Bogdanovića, kako je za potez sezone Sakramenta izabrano zakucavanje Foksa, nakon promašenog šuta Bogija u poslednjim sekundama susreta sa Hitom.

U nastavku pogledajte poteze koji su obeležili sezonu za svaku od ekipa u okviru NBA lige.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke