NBA četvrtina Zvezde za ubedljivu pobedu u Zadru!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.03.2019.
18:37
Izvor: Sportske.net

Fantastično je odigrala Crvena zvezda treću četvrtinu, dovoljno za pobedu u dvorani "Krešimir Ćosić".

Zadar/Zvonko Kucelin
Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde u dvorani "Krešimir Ćosić" u utakmici koja za njih i nije imala preterani rezultatski značaj, bilo je 69:87.

Prvo poluvreme Crvene zvezde nije bilo najbolje, imala je četa Milana Tomića nekoliko padova u igri kada su domaćini uspevali da budu u egalu, ali je imala i bljeskove preko Berona, Odžoa ili Simanića.

Počelo je trojkama Berona i Lazića, povela je Zvezda sa 0:6, ali su domaći uspeli da izjednače, Litl je pogodio trojku za 10:10, kasnije još jednu za 13:12.

Ipak, Odžo, Rivers i Čović su uspeli da vrate prednost u korist Crvene zvezde, a nakon trojke Simanića Zvezda je povela i sa 7 poena razlike.

Zvezda je imala još jedan pad u toku druge četvrtine, jedini koji je bio raspoložen za igru u petorci jeste Boriša Simanić, a onda je proradio i Odžo koji je vratio nešto osetniju prednost gostima.

Davidovac i Odžo su doneli veliku prednost ekipi Milana Tomića, a kada je Regland ubacio u peti stepen prenosa nije više bilo spasa Zadranima. I Cirbes je počeo da igra dobro, ubacio je nekoliko poena, očas posla je Zvezda vodila sa 20 poena razlike.

Ukupno 35 poena Crvene zvezde u trećoj deonici, primili su samo 17 poena.

Prednost je održavala i u poslednjoj deonici, pobeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Kod domaćina najbolji Litl sa 22 poena, kod Crvene zvezde istakao se Regland sa 15, Odžo sa 11, a po 10 su imali Beron, Simanić i Rivers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke