Navika! Jokićev tripl-dabl, u društvu Medžika i Robertsona, usledila poruka za Lebrona...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.02.2019.
08:39
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić nije uspeo da spreči poraz Nagetsa, Netsi ih izbušili trojkama, Denver pao na drugom mesto. Ipak, ako hoće da pobedi na Ol-Staru, Lebron Džejms mora da povuče jedan potez...

AP Photo/Kathy Willens
AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Sa pravom su se u Denveru plašili Bruklina. Serija od tri poraza je dodatno motivisala Netse, jedno od iznenađenja Istoka. Na nesreću Najetsa dvojica ključnih igrača su se vratila, D'Anđelo Rasel je pogodio šest trojki od ukupno 19 svoje ekipe, meč završio sa 27 poena, imao 11 asistencija, na kraju 135:130 za tim iz Njujorka.

Zanimljivo, ovom pobedom (27. u sezoni) je Bruklin prešao broj trijumfa iz čitave prošle sezone, što govori koliko dobro igraju.

Na drugoj strani, Jokićev tripl-dabl, deseti u sezoni nije bio dovoljan, 25 poena, 14 skokova, 10 asistencija, Benu Simonsu je sada odmakao dva tripl-dabla, ispred njega je sa 17 samo Rasel Vestbruk.

Jokić je postao i treći čovek u istoriji NBA koji je pre 24. rođendana ima najmanje 10 tripl-dablova u više od jedne sezone. Ostala dvojica? Medžik Džonson i Oskar Robertson, komentar nije potreban.

Kouč Meloun se izvrištao na svoje startere u trećoj četvrtini, primili su previše lakih poena, slabo se kretali cena je plaćena.

Na kraju je Meloun pričao i o Ol-Staru, on je trener tima čiji je kapiten Lebron.

"Nisam mu poslao sugestije koga da izabere, to su, sada uz Dirka i Vejda najboljih 26 na svetu. Nadam se da će ipak izabrati Jokića jer treba da pobedimo u tom meču"
, rekao je kouč Nagetsa.

Jokiću nije bilo do priče.

"Počeli smo dobro, onda se nešto desilo, sve je to u našim glavama, moramo da analiziramo"
, komentarisao je drugi poraz u nizu kojim je Denver sada pao na drugo mesto, iza Voriorsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke