Navijači u glas, jednog treba što pre izbaciti! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2019.
23:14
Izvor: Sportske.net

Svi su složni da je Crvena zvezda slaba na dve pozicije.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda nije uspela da slavi u "Pioniru" večeras protiv Barselone koja je možda i najviše uložila ove godine u igrački kadar.

Ekipa Andrije Gavrilovića je ispustila +13 iz prvog poluvremena i morala je da odigra bolju završnicu druge četvrtine.

Ipak, navijači nakon novog poraza (četvrtog uzastopnog) smatraju da je vreme isteklo Lorencu Braunu.

Evo nekih tvitova, uglavnom svi smatraju da je ekipi potreban centar i plejmejker.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 24.10.2019
23:41

E bas ti hvala na savetu, opet ti u nasim vestima! Da li Nebojsa zna ili ne zna da radi svoj posao pokazuju uspesi Zvezde, ja licno mislim da ti znas to vrlo dobro nego boli bre, ne igrati Euroligu vec 5 godina, nija lako, posebno vi koji mislite da po svaku cenu treba da budete tamo, jer samo da te podsetim, od 2014 Zvezda je Prvak Srbije, Aba Lige (samo prosle Bud.) a vas sto se razumete u kosarci bas i ne vidim da ste nesto osvajali, osim KRK . Posto si krenuo sa Nebojsom, hteo sam da ti odgovorim kako vecina Zvezdasa gledaju na to. Zvezda ce da prodje ovu krizu brzo, nadam se, i zna se ponovo Kalemegdan, da zaboravio sam prvo ABA, ako budemo mogli da se plasiramo medju 4, jer svasta moze ze dogoditi. Nikako da odigramo jednu tekmu kompletni, polako, sve ce ovo da se sredi! Meni smeta neka hladnokrvnost tog L.Browna, da ne kazem da me nervira, ko Ivanic u fudbalu, niti sladak niti slan. Ostavimo strucni stab na miru da radi, pa da vidimo, ako su uspeli 6 godina, pa vajda i ove ce! Pozdrav za sve Zvezdase, bice bolje, Napred Zvezdo!

avatar
Колатерална Штета
Friday, 25.10.2019
00:15

Zvezda ako je ovaj klub CZ ima osvojene 4 ABA lige Partizan 6 ima niz od 5 titula u domaćem prvenstvu, pre toga Partizan napravio niz od 13 titula. Tako da ne vidim smisao tvog komentara, jer smo osvajali više nego vi...

avatar
Realni Arthur
Friday, 25.10.2019
14:35

Da se razumemo, nisam ja ni rekao da mi imamo vise ABA titula nego vi, citaj pazljivo, ja sam samo objasnio coveku da za vreme Covica Zvezda dobila ABA i domace Prvenstvo u nizu od 2014/15 (osim prosle Bud.). Znaci poenta komentara je bio da iza Covica stoje rezultati i kad neko ima dobre rezultate ne mozes da mu kazes da ne zna, i naravno da uvek moze bolje! Pozdrav!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
23:19

Kako mislite da Nebojša koji traži od legendi srpske košarke podnošenja izveštaja o reprezentativnim neuspesima sluša vas, a pogotovo što je to njegov privatni klub pa nikakva šansa ne postoji da izvršite pritisak da bude smenjen eventualno. Umislio da bolje zna od Bodiroge, Tomaševića, Danilovića, Đorđevića, drugih trenera i ne znam koga sve ne, a vas će da posluša. Evo od večeras će da pošalje Filipa u filijalu i dovede 2 NBA pleja. Nemoj da ste nerealni, on vam je gazda.