Navijači "sumnjaju da je ovo kap koja je prelila čašu" (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.11.2017.
20:54
Izvor: Sportske.net

Partizan je večeras doživeo novi poraz, a navijači su trenera okrivili za loš rezultat.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan igra dobro na trenutke, danas je ta nekonstantnost koštala crno-bele poraza i to na domaćem parketu od Olimpije.

Bilo je dramatično, ali nije trebalo tako ni da bude nakon 10 poena prednosti Partizana na poluvremenu, odigrana je katastrofalna treća deonice koju je Partizan izgubio sa 26:13.

Navijači za novi poraz uglavnom okrivljuju Miroslava Nikolića, trenera crno-belih.

Evo utisaka nakon utakmice:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Sunday, 19.11.2017
01:49

Koji su to navijaci koji od novoformirane ekipe ocekuju samo pobede? Batalite vise prikupljanje tvitova od tviterasa a ne navijaca.

avatar
Arturo Vidal
Sunday, 19.11.2017
00:25

Vreme je za Gagija Nikolića....

avatar
Arturo Vidal
Sunday, 19.11.2017
00:25

keka :Vreme je za Gagija Nikolića....

avatar
indija durot
Saturday, 18.11.2017
23:38

Nemojte mutu dirati,pa on je jedini dobar trener koji se prihvatio nezahvalnog posla kada je partizanu bilo najteze.

avatar
magister
Saturday, 18.11.2017
23:28

Nikolić je odličan trener. Skoro da je napravio ekipu. I to skoro ni iz čega. Verovatno smo još uvek najefinaksniji tim u ligi. Od nule do 5 : 4, i ljuda ga prozivaju. Pročitali kako on pravi atmosferu, pa svi to pišu. Nadam se da neko pametniji odlučuje i da će on ostati bar dve godine.

avatar
paok
Sunday, 19.11.2017
13:58

Niko ne kaze da je los trener ali vidis da ne funkcionise. Kakve veze ima sto dajemo najvise kada i primamo najvise. Niko i nije ocekivao da se sve pobedi ali neke utakmice nismo smeli izgubiti. Evo sada je najurio i Samujelsa, jedinog centra koga imamo, Salica ja ne racunam. Ne branim Samujelsa ali je problem nastao kada je trazio platu, sta je trebao da cuti.

avatar
Skank hunt
Monday, 20.11.2017
09:11

Nezgodan protivnik olimpija

avatar
Dača
Sunday, 19.11.2017
16:37

Nama kad krene u napadu onda ide ali šta se dešava kad stane šut? Onda je poraz neminovan. Meni ovo ne uliva neko poverenje i nadu. U jednoj utakmici odigraju (skoro) odlično, pobede i konačno misliš: To je to, sad mogu da budu sve bolji i bolji. Dođe sledeći meč, odigraju katastrofalno, kao da su se skupili klinci iz kraja pa se malo zezaju i čovek pomisli da li oni uopšte treniraju, da li uopšte rade nešto na treningu? Muta je dobar motivator ali da li je i kao trener dobar - nisam siguran.

avatar
Petar Petar
Saturday, 18.11.2017
23:02

Ne znam, ali meni i na +10 za nas izgledalo da ce utakmica biti na jednu loptu. Odigrali smo onako, kao u skolskom dvoristu i da je bila veceras neka bolja ekipa od Olimpije bilo bi lagano +30 za njih. Inace, primetio sam kada bi ligu igrala samo ova dva tima, Olimpija bi svake godine osvajala. Toliko se redovno mucimo sa njima, cak i kad smo bili mnogo jaki da je to smesno. Po meni je kljuc poraza sekvenca Velickovica u trecoj cetvrtini kad je (ne preterujem) jedno deset uzastopnih napada zabrljao. Imao je tri, ili cetiri izgubljene u nizu, promasio dva zicera i dva bacanja, a za to vreme olimpija pravi seriju i okrece nas. To mu se ne desava prvi put. U tih pet minuta je potpuno iskljucio iz igre Gosa, a nama kad on ne igra nema sta da trazimo protiv bilo koje ekipe.

avatar
Saturday, 18.11.2017
22:09

Mislite da je Muta kriv sto panjevi nisu mogli da pogode zicer, sto nisu veceras mogli da pogode slobodno bacanje, sto nisu mogli da uhvate loptu u najbitnijem napadu??? Ja mislim da nije. Jeste ponekad vukao neke cudne poteze ali ipak mislim da iz ovih igraca izvlaci maksimum. Sad i ako ode, mislim da stvari nece krenuti na bolje, naprotiv. Jedino ako Dule dodje...

avatar
Ponos Srpskog naroda
Saturday, 18.11.2017
22:01

Sa Dzikicem bi ovo bilo potpuno drugacije,ali ipak sad treba traziti drugog,jer kao sto sam i rekao Muta u klubu kakav je Partizan moze biti samo pomocni trener,da pravi atmosferu u timu,a ovako to izgleda kada je on prvi trener i kada je ozbiljan,ovakav je ishod,sto pre naci trenera ozbiljnog da ne gubimo dobijene utakmice.