Navijači razočarani, ove dve stvari su im najviše zasmetale u porazu od CSKA! (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.02.2020.
21:22
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde su pokazali zube protiv šampiona Evrope, ali nisu uspeli da naprave podvig.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Moskovski CSKA je naneo i drugi poraz Zvezdi ove sezone, slavili su i u Beogradu u "Štark Areni", bilo je 86:81 za goste iz Rusije.

Blistao je Majk Džejms, koji je meč završio sa 29 poena, imao je čak 18 bacanja (ceo CSKA 31), pogodio je 14.

Držali su se "crveno-beli" do samog kraja, ali nisu uspeli da preokrenu rezultat, te su gosti odneli pobedu.

Navijači su očekivano nezadovoljni, na udaru je trener Dragan Šakota, ali smatraju i da su pokradeni od strane sudija, posebno jer je Džejms svako malo išao na liniju za slobodna bacanja.

Baner













Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Saturday, 22.02.2020
00:19

Eto, opet sudije - NEVEROVATNO.... Kazem ja Zvezda bi bila bez poraza u svim sportovima i svim ligama samo kad ne bi bilo tih sudija. Dzejms jeste izveo mnogo bacanja, ali iskreno lopta je samo kod njega tako da to nije ni cudno. Ono sto sam ja video je da ni jedno bacanje mu nije poklonjeno. Mozda nisam video sve, ali ono sto jesam ne znam cemu prigovori konretno. Sa druge strane CSKA nisam gledao do veceras i mogu reci da oni nista bolja ekipa od Zvezde nisu, bar po ovome veceras i Zvezda je mogla mnogo konkurentnija biti. Jeste ona bila tu negde, ali realno ni jednog trenutka nisu licili na ekipu koja ovo moze dobiti. Dalje, vidim zameraju Sakoti sto ne vrsi pritisak na sudije, a ja ne znam da li je bilo jedne odluke sudija od kad je stigao na klupu Zvezde, a da se on nije bunio protiv nje. jedino da krene nekom motkom da ih vija po hali. Ljudi moraju da ukapiraju da utakmice ne dobijaju protesti trenera vec nesto drugo. Zvezda je sasvim solidna ekipa, ali nesto joj fali i mislim da se igra tri godine ova liga ona ne bi stigla medju osam. Ovakve utakmice kao ova veceras kada (cini mi se) protivnik igra na 50-60% svojih mogucnosti se moraju dobijati, a mislim da Zvezda nije sposobna da dobije ove timove cak i kad su na pola gasa. zasto je to tako - ne znam, ali jednostavno jeste tako.