"Navijači Partizana treba da se zahvale Voldenu, a ne da ga vređaju!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.07.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Cedevita Olimpije ima nešto drugačije mišljenje.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Tektonski poremećaj u domaćoj košarci izazvao je prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu.

I dok dobar deo navijača "crno-belih" osuđuje ovaj potez Amerikanca, njegov prijatelj i rival u ABA ligi Kendrik Peri ima drugačije mišljenje.

"Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da ima je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo donositi odluke koje su najbolje za nas i naše porodice"
, smatra novi košarkaš Cedevita Olimpije.

On smatra da bi navijači Partizana trebalo da budu zahvalni Voldenu.

"Moj dečko je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone! Budimo zato zahvalni takvim igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego da ih vređamo i da se ljutimo kada odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav", poručio je na kraju američki košarkaš.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 03.07.2020
16:02

Смета им Волден који је странац а реално и није неки играч, не знам зашто га је Звезда уопште и довела. А Робертса, који је играчина, су дочекали оберучке. Стојковић који је о њима свашта причао и чак изјављивао да нема тих пара због којих би играо за Партизан им је добар. Певају му песмице, дају му и капитенску траку. Лицемерно до сржи.

avatar
Doktor Trax
Friday, 03.07.2020
14:41

Sta zna lazna avangarda sta je zahvaliti se nekome.

avatar
ariton
Friday, 03.07.2020
14:18

Nema potrebe za vredjanjem.Jednostavno to su profesionalci i idu gde misle da ce im biti bolje.Retki su igraci (stranci) koji zavole partizan i zvezdu pa ne mogu da preedju u drugi klub .Ovako ponavljam nema mesta za vredjanje.

avatar
Limenka
Sunday, 05.07.2020
22:30

Partizanovi francuzi to nikada ne bi napravili. Ko je prosao Duletovu skolu,taj zna da ceni.

avatar
Petar Petar
Friday, 03.07.2020
11:44

Iskreno, nema potrebe vredjati ga. Meni cak nije ni nesto poslebno tesko pao njegov odlazak, cak ni prelazak u Zvezdu, ali sigurno mu se necu zahvaljivati zbog toga. Generalno, od svih u Partizanu je najlakse naci dobru zamenu za njegovu poziciju, sto je vec i uradjeno. Verujem da je ovaj iz Cedevite na tom nekom istom nivou kao i Volden, cak i da nije razlika u kvalitetu nije drasticna. Covek bira svoj put, ide tamo gde misli da ce mu biti bolje, ili isplatljivije i ja nemam nikakav problem sa tim. Treba mnogo vise zaduziti Partizan, da bi odlazak pao tesko. Mi smo njemu usputna stanica, on nama prolazna roba i to je to...

avatar
Brajkoo
Friday, 03.07.2020
11:38

Hocemo, naravno i to kako dolikuje. 😈