Navijači imaju savet za Kliperse: "Dajte loptu Teu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.12.2017.
09:30
Izvor: Sportske.net

LA Klipersi su poraženi na gostovanju u Memfisu, a srpski košarkaš je u jednom segmentu bio najbolji u redovima poražene ekipe.

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Ekipa Doka Riversa ima velikih problema ove sezone, otišao im je Kris Pol, a onda su od starta sezone krenule da ih lome povrede.

Teodosić, koji je doveden da zamenu Pola u organizaciji igre, odigrao je dva meča na startu sezone, pa se povredio, a onda su redom u ambulanti završavali Galinari, Beverli, Grifin,...

Iz tog razloga Klipersi, koji su sjajno otvorili sezonu, trenutno nisu u poziciji koja vodi u plej-of, a navijači imaju savet za Riversa, kako bi to mogao da promeni.

Naime, sprski košarkaš je još jednom imao najbolji učinak u koloni plus-minus (razlika između postignutih i primljenih poena dok je igrač na terenu). U tom statističko parmateru imao je čak +11, u sinoćnjem duelu sa Memfisom, što govori da je ekipa bila u velikoj prednosti dok god je on bio na parketu.



Navijači smatraju da bi Teodosiću moralo da se omogući da ostavi veći utisak na igru, tačnije da se srpskom reprezentativcu omogući da predvodi što veći broj napada kada je na terenu.

Kada na to dodamo da su Klipersi sinoć doživeli tek treći poraz sa Teodosićem u timu, jasno je da bi srpski reprezentativac mogao da bude od još veće koristi ukoliko bi mu bilo dozvoljeno da u većoj meri predvodi napad Klipersa.









 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 24.12.2017
14:13

AH Rivers ina ogroman broj poena, ali zato je u ostalim deloviam jako los, sto se Tea tice dosta slab procenat suta, i slaba odbrana, ali zato razigracva saigraca i daje koncepciju u napadu. Mislim da moze on jso bolje, samo polako.