Nastić stigao u Zvezdu: "Jedva čekam da krenem"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 17.08.2015.
13:39
Izvor: Sportske.net

Stefan Nastić je nestrpljiv.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Novo centarsko pojačanje Crvene zvezde u subotu je doputovalo u Srbiju.

Stefan Nastić je tokom prepodnevnih časova obavio lekarske preglede, tokom večernjih časova će odraditi i prvi trening sa novim saigračima.

Kako ističe, prvi utisci su mu odlični, jedva čeka da krene sa radom.

"Prvi utisci su zaista izvanredni. Veoma sam srećan što sam došao u Beograd i što ću igrati u Zvezdi. Jedva čekam da se upoznam sa saigračima i trenerima i da radim sa ekipom.", rekao je, svestan konkurencije i željan borbe i dokazivanja.

"Svestan sam da će konkurencija biti žesoka. Na centarskim pozicijama u Zvezdi su još Maik Cirbes koji je sjajno igrao prošle sezone i iskusni Sofoklis Skorcanitis koji ima bogatu karijeru iza sebe."

"Siguran sam da će rad na treninzima u takvom društvu biti paklen, a samo u tako jakoj konkurenciji možete da napredujete i to je osnov svega."
, rekao je on a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 17.08.2015
13:57

Bices ti dobro pojacanje Zvezde pa za koji godinu milionce od tebe da uzmemo

avatar
vukmpb
Monday, 17.08.2015
16:08

Momak ce da bude otkrovenje, ima svetlu buducnost. Radan je, timski igrac, kontinuirano napreduje poslednjih 4, 5 godina. Ima sve elemente u svojoj igri koje ako unapredi moze da dostigne NBA nivo. Za Nastica puna podrska, pa mozda i uzmemo tih milion evra, nikada se ne zna.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 17.08.2015
17:05

Dobro si rekao I ima odlican sut sa poludistance za centra

avatar
Toni Kroos
Monday, 17.08.2015
13:56

Pametan potez uprave.. 3 dovedena centra od kojih ce na svakoj utakmici bar jedan biti raspolozen za igru.. Sad kada bi ugrabili Ercega i (ili) Keselja,pleja Prajsa (mozda i jednog beka sutera) i uz malo srece,eto nas opet u Top16..

avatar
vukmpb
Monday, 17.08.2015
16:10

2 pojacanja se jure prioritet, ostalo ce da popunjavaju nasi klinci. Guduric sigurno upada u prvi tim a pred vratima su Radanov, Simanic, Davidovac, Apic itd...Strategija kluba je da se u prvi tim uvoe nasa deca, svake godine. Sva lova ide na pleja, to je osnov svega.

avatar
Doktor ijopet
Monday, 17.08.2015
13:50

Dobro dosao mali i samo polako... Prvo moras biti svestan da je Zvezda veliki klub i da ces morati mnogo znoja da lijes kako bi zasluzio status prve petorke. O tome mozes pitati Cirbesa. Zvezdin dres ima veliku tezinu i nije kadar svako da ga nosi. Veoma ce se brzo videti od cega si napravljen. Zelimo ti sve najbolje i da opravdas poverenje uprave koja do sada nije gresila sa pojacanjima. Budi vredan i neka te povrede zaobilaze, ako budes ostavljao srce na Zvezdinom parketu, tvoja karijera ce ici uzlaznom putanjom. Kalina objasnio!