Nastavlja se osipanje Partizanovog najjačeg protivnika

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.07.2016.
19:04
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS imaće ozbiljnu konkurenciju u grupnoj fazi Evrokupa ali je dobra vest to da Himki sigurno neće biti tako jak kao prethodne sezone.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nije imao sreće na žrebu za grupnu fazu Evrokupa, pa je tako završio u društvu ALBE, Himkija, Bilbaa, Lijetuvos Ritasa i Kantua.

Najjači sastav u Grupi B na papiru je trebalo da ima prošlosezonski učesnik TOP 16 faze Evrolige ali je igranje u Evrokupu ipak uticalo na ozbiljne promene u rosteru moskovskog Himkija.

Klub iz Podmoskovlja već su napustili Zoran Dragić (Armani Milano), Džejms Augustin (CSKA), Pol Dejvis (penzija) i Džoš Bun, a uskoro će još dvojica Amerikanaca "podići sidro" i napustiti Himski.

Prethodnih dana spekulisalo se da je Tajler Hanikat na korak od potpisa sa Anadolu Efesom, a ugovor sa evroligaškim sastavom trebalo bi da dobije i Amerikanac sa crnogorskim pasošem Tajris Rajs.

Izraelski novinar Dejvid Pik prenosi da je Tajris Rajs dogovorio raskid ugovora sa Himkijem i da će u naredne dve sezone nositi dres Barselone.

Ostaje da se vidi šta će biti sa prvom zvezdom ekipe Aleksejem Švedom i hoće li nezvanično najplaćeniji igrač Evrolige iz prethodne sezone ostati u Himkiju ili će i on napustiti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realno nerealan-1
Tuesday, 19.07.2016
00:33

Imaju oni para dovešće nekog odličnog igrača sigurno...

avatar
Negativa GNBG
Monday, 18.07.2016
19:34

Partizan da angazuje Teriko Vajta,bar jos dva stranca,2,3 iskusna igraca,i par solidnih mladih igraca,prolazimo dalje!

avatar
brekbaCh
Monday, 18.07.2016
20:00

i jos 4-5 reprezentativca i super