''Naoštrili'' se u Podgorici pred meč odluke sa Zvezdom, jedan od najboljih najavljuje ''uživanje''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.04.2019.
10:20
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Vratio se optimizam među košarkaše Budućnosti posle dve uzastopne pobede nad Crvenom zvezdom.

BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita/Marin Susic/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita/Marin Susic/MO

Povezane vesti

U ponedeljak od 19 časova igra se peta, odlučujuća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige.

Crvena zvezda će dočekati Budućnost u čijim redovima vlada sve veći optimizam posle dva trijumfa u ''Morači''.

Jedan od najzaslužnijih što je Budućnost izborila majstoricu, Edvin Džekson, silno je motivisan da sutra u Beogradu zada i najteži udarac Crvenoj zvezdi, svestan da će crveno-beli imati ogromnu podršku sa tribina.

U izjavi koju prenose ''Vijesti'', prokomentarisao je i prve dve utakmice u Beogradu, ali uz optimističku poruku pred povratak u ''Pionir''.

''Igrao sam u velikim dvoranama, pred mnogo ljudi, ali nekada stvari odu izvan sporta. Niko ne voli da bude ispljuvan, pogotovo kad ne može da odgovori.

To je bilo kukavički, da me neko od njih video na ulici, zna da to ne bi smeo da uradi.

Ali, u dvorani je bilo dozvoljeno da se pljuje po nama na terenu, na klupi... Takva je klima u Beogradu, kad igrate u „Pioniru” znate da će vas navijači vređati i pljuvati, ali ako pobedite, to čini trijumf mnogo slađim. Nadam se da ćemo uživati u ponedeljak", istakao je Džekson.

Bilo kako bilo, on je uveren da će Budućnost pružiti mnogo jači otpor Zvezdi nego što je to bilo u prve dve utakmice.

''Svakome od nas se podiglo samopouzdanje, prije svih meni i Norisu Kolu. Naravno, kad ne postignete koš iz otvorenih pozicija, košarka je mnogo teža igra. Važno je da se lopta kreće, bez obzira na to gdje igrate. Sada samo moramo da se borimo, ne zanima nas da li ćemo igrati ružno, hoću li dati 20 ili nijedan poen, važno je samo da se pobedi", istakao je Džekson.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek B.
Sunday, 21.04.2019
11:26

Samo zbog ovih licemernih izjava i nedoslednosti kod istih (samo o Pioniru pričaju a o Morači ni reči iako je bilo 3x gore) bih voleo da atmosfera bude na ivici regularnosti.

avatar
LFC 19-ta
Monday, 22.04.2019
08:32

Brate, mi znamo ko ste vi, i vi znate ko ste vi. Prema tome, ovdje 10 godina nije bilo ispada do ovoga, vraticemo istom mjerom, sto smo i uradili i opet ne moyemo pasti toliko nisko, jer vi ste sampioni u tome. Nocas cete prekinut tekmu, jer cemo da vas dobijemo.

avatar
Čerek B.
Tuesday, 23.04.2019
12:48

Ja znam ko sam ja (za koga navijam) ali ne znam ko si ti (za koga navijaš). Kao što si vidio, niste pobijedili čak ste rezultatski poniženi, i ne samo sinoć več u sve tri utakmice. A ako se vraćamo unazad, jer to ti radiš (10 godina) , kako objašnjavaš da je Zvezda ove sezone dobila glatko obe utakmice protiv Budućnosti u regularno dijelu sezone a u Morači nije bila ni blizu (kad se lomio rezultat). Kako to da Kol npr ne vidi navijače Budućnosti na parketu a vidi Zvezdine. KAKO? Sve ovo što se dešava, krenulo je prije nekoliko godina a maha uzelo prošle sezone. Ne mogu da vjerujem da neko osudjuje Čovića zbog izjava a isto ne uradi sa Repešom,Pajovićem i Bokanom i obrnuto naravno.

avatar
deki trbic
Sunday, 21.04.2019
11:19

bice 2:3 POBEDA BUDUCNOSTI!!!!!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 21.04.2019
10:32

Сањај до сутра...