Nando De Kolo najkorisniji igrač VTB Lige

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.05.2016.
23:42
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac Nando De Kolo imenovan je za najkorisnijeg igrača ligaškog dela sezone i regionalnoj VTB ligi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Plejmejker košarkaškog kluba CSKA iz Moskve Nando De Kolo imenovan je danas za najkorisnijeg igrača regionalne VTB lige.

Francuski internacionalac igra sjajnu sezonu o čemu svedoči i priznanje koje mu je uručeno pred fajnal-for Evrolige u Berlinu.

Nakon što je imenovan za MVP-a elitnog košarkaškog takmičenja De Kolo je proglašen i za najkorisnijeg igrača u VTB ligi čime je objedinio dva najvažnija individualna priznanja do kojih je ove sezone mogao da dođe.

Nando De Kolo je u dosadašnjem toku VTB lige prosečno beležio 16.7 poena i 4.6 asistencija, uz prosečan indeks korisnosti 18.1.

CSKA će u finalu VTB lige braniti titulu, a protivnik "Armejaca" biće Uniks iz Kazanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 31.05.2016
00:46

Odlican igrac, ali mu fali ono nesto u zavrsnici meca. On treba da igra ceo mec, ali kad se lomi rezultat na kraju, nije taj igrac koji moze da prelomi, uplasi se. Videlo se to pogotovo u finalu Evrolige kada je bacakao lopte jer nije znao sta ce sa njima na kraju meca kad se isti lomio rezultatski.