Naljutili Jokića, odgovor je tripl-dabl, i to kakav!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.01.2019.
08:36
Izvor: Sportske.net

Meč suspenzije je možda značio i odmor, ali su u klubu bili ljuti jer je propustio prethodni meč. Noćas je usledilo neizbežno!

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Da li je bio ljut zbog suspenzije u prethodnom meču, ili je nešto nešto drugo u pitanju? Tek, ceh za izostanak u lakoj pobedi protiv Sansa, Nikola Jokić je naplatio Filadelfiji, priča se da je bio jako uzrujan kada je nekoliko sati pred prošli meč saznao za suspenziju.

Napravio je svoj 23. tripl-dabl u karijeri, sedmi u sezoni, sada je iza sebe ostavio Hardena, treći je, iza Vestbruka i Simonsa.

Srbin je ubacio 32 poena, imao 18 skokova i 10 asistencija, šteta što sa druge strane nije bio Embid, to bi mu otežalo posao, ali svejedno, ostali smo uskraćeni za spektakl, sudar dva centra budućnosti.

Jokić je ubacio 17 poena u prvoj četvrtini, do tripl dabla stigao je polovinom četvrte, kada je ponovo ušao u igru nakon što ga je Meloin odmarao u jednom delu. Šteta i što je odsedeo poslednjih par minuta, retko ko uspeva da napravi tripl-dabl sa 30 poena, 20 skokova, 10 asistencija, njemu su bile potrebne još dve uhvaćene lopte.

Portland je prema očekivanju dobio Atlantu, MekKolum je ubacio 28 poena, napravio tripl-dabl sa po 10 asistencija i skokova. U prvoj četvrtini igralo se bez odbrana, videli smo 70 poena, domaćin bez Lilarda, Stefov brat, Set Kari odličan kao dubler, 22 poena.

Derbi je pripao šampionu, Boston je namučio Voriorse. Irving je ubacio 32 poena, imao 10 asistencija i 6 skokova, ali je pobeda otišla iz Masačusetsa. Durant je brojao do 33, Stef Kari je dodao 24 poena, Kazins 15 uz 8 skokova. Ovo je deseta pobeda u nizu za Golden Stejt, Boston je imao svoje šanse u finišu, posle napete završnice, ali su Smart, Irving i Markus Moris promašili trojke. Na kraju je Stef Kari sa penala dotukao domaćina.

Posledice činjenice da je Oladipo završio sezonu već se osećaju. Ali, čini se da je to bio psihološki udar za Pejserse, poraženi su od slabog Memfisa. Konli je ubacio 22 poena, imao 11 asistencija, ovo je tek druga pobeda za "Grizlije" u 16 mečeva, poslednji put slavili su za Božić protiv Kavsa.

San Antonio je odneo pobedu iz Nju Orleansa, roviti Oldridž je ubacio 28 poena, Gasol 13, uz 9 skokova, posao za Sparse olakšan povredama domaćih. Pre svih, Entoni Dejvis je propustio još jedan meč, ali nije bilo Rendla, Mirotića, Mura, mada su i gosti bili bez najboljeg strelca DeRozana.

Portland - Atlanta 120:111
Denver - Filadelfija 126:110
Boston - Golden Stejt 111:115
Memfis - Indijana 106:103
Nju Orleans - San Antonio 114:126

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke