Nakon nestvarnog rezultata u Draču, oglasila se i Marina Maljković!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.11.2019.
20:46
Izvor: Sportske.net

Srpkinje ponizile Albaniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZICDS/
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZICDS/

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je senzacionalan trijumf u Draču protiv Albanije.

Pobeda sama po sebi nije bila iznenađenje, već rezultat koji je na kraju glasio 139:34!

Selektorka srpskog nacionalnog tima Marina Maljković istakala je da je zadovoljna činjenicom da su njene izabranice pružale svoj maksimum od prvog do poslednjeg trenutka meča.

"Razlika je bitna između dve ekipe Ono što je najvažnije za žensku reprezentaciju jeste da se u svaku utakmicu ulazi maksimalno i da se igra do poslednjeg minuta, kao da je pitanje poraza ili pobede. Druga bitna stvar su mlade košarkašice koje nisu samo ulazile u igru, već su i davale ozbiljne poene."

"Imamo dve devojčice od 17 godina – Zarić i Popović i jednu koja je malo starija, Jovanu Nogić, zajedno sa Turudić i Bogićević koje nisu danas igrale, ali će dobiti šansu u nekoj narednoj prilici. Sve su pokazale da pre svega imaju silnu želju da igraju za seniorsku reprezentaciju, da razumeju sistem seniorske reprezentacije i da mogu biti deo nje u skorijoj budućnosti", smatra Maljković, prenosi sajt KSS.

Naredni prozor u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine je u novembru 2020. godine. Srbija će 12. novembra gostovati Litvaniji, a tri dana kasnije i Turskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke