Najspektakularniji transfer leta u ABA ligi? VI SE PITATE!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2019.
11:55
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva ideja, biće još zanimljivije videti konačne rezultate.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

ABA liga  se trudi da napravi što lepšu uvertiru za novu sezonu, a u susret Superkupu od 26. do 29. septembra, ljubitelji košarke u regionu imaće još jednu zanimljivu zabavu.

Naime, ABA liga je odlučila da organizuje izbor pojačanja koje je ovog leta izazvalo najveće oduševljenje u regionu.

Brojna atraktivna imena su ovog leta angažovali najbolji klubovi iz ABA lige, pogotovo aktuelni šampion Crvena zvezda, ili Partizan, a posebno je iznenadio Mornar sa svojim atraktivnim pojačanjima.

Najatraktivnije, ili najspektakularnije pojačanje u ABA ligi ovog leta, biće izabrano do 22. septembra od strane posetilaca zvaničnog sajta lige, gde će i biti organizovano glasanje.

Svakoga dana dozvoljen je samo po jedan glas sa iste IP adrese, a ABA liga će svakodnevno objavljivati najnovije rezultate.

Pa da počnemo, glasanje se obavlja OVDE, vi birate.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Tuesday, 17.09.2019
20:17

Gaudlok ako dođe biće najveće ime, ovako Braun ili Gist! Ko će najviše pokazati teško je proceniti, ove godine biće uživanje pratiti ABA ligu.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 17.09.2019
14:24

Sta znaci rec spektakularno?
Ako gledamo najveca imena koja su dosla do sada su u Zvezdi (D.Braun i Gist), ali ni jedan ni drugi nisu dosli u Zvezdu u nekom idealnom momentu svoje karijere. Pored njihovih imena stoji veliki znak pitanja, da li ce opravdati ocekivanja upravnog odbora i navijaca tog kluba.
Sa druge strane kad gledas, jedan od stranaca koji je najvise pokazao u ABA ligi u zadnje vreme, a ove godine se vratio u isto takmicenje je u Mornaru (Derik Nidam), ili u Zmajo-vitaminima (Boultrajt).
Tako da ono na prvi pogled nas ceka zanimljiva sezona, prva 4 favorita su skoro pa i sastavila rostere, imamo Mornar i Igokeu koji mogu da uhvate voz za 1/2, ako neko slabije krene.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 17.09.2019
12:38

Najveca imena su svakako Gist i Derik Braun. Kod ekipe partizana mi se dopadaju Volden i Parahuski, Buducnost ima Kobsa. Mornar ima Nidama i Pulena...Bice zanimljiva sezona.