Najplaćeniji napušta Partizan posle manje od dva meseca!?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.11.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net, Kurir

Nije zadovoljio zahteve "crno-belih" do sada.

ABA liga/Mornar/Media PRO
ABA liga/Mornar/Media PRO

Povezane vesti

Partizan je juče poražen od Tofaša u Turskoj u okviru Evrokupa, a izgleda da će u narednim danim ostati bez jednog od pojačanja posle samo mesec i po dana.

Kurir prenosi da će Artsjom Parahovski uskoro raskinuti ugovor sa Partizanom.

Belorus nije prikazao igre koje su ga preporučile čelnicima "crno-belih", prema nekim informacijama on je plaćen oko 500 hiljada evra i s pravom spada u red igrača koji su razočarali.

Ni činjenica da je, prema nekim navodima, najplaćeniji košarkaš Partizana mu ne ide u prilog.

Tokom karijere je 32-godišnji košarkaš imao prosek od 10 poena i pet skokova u Evroligi, dok je njegova statistika u Evrokupu u dresu Partizana krajnje mizerna.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u izjavi za Espreso indirektno potvrdio da se traži model da se zadovolje obe strane.

"Svaki korak koji napravimo biće u interesu Partizana, prosto ne može sve da bude kako je planirano. Da bi se napravio kompromis, svako nešto treba da da, jasni su ciljevi Partizana za ovu godinu. Bez obzira na promene, ukoliko se dese, mi od našeg cilja ne odustajemo", kazao je Mijailović.

Ukoliko dođe do sporazumnog raskida saradnje, sasvim je izvesno da će Partizan isplatiti deo ugovora Parahovskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Thursday, 14.11.2019
12:35

''Parahuskom ce biti isplacene 4 plate. Mesecno je zaradjivao 38 hiljada evra sto znaci da cemo mu isplatiti nesto vise od 150 hiljada. S obzirom na to da je njegov ugovor ''tezak'' 500k, oslobodili smo nekih 350k za novog igraca sto nije losa svota.''

avatar
deki trbic
Thursday, 14.11.2019
11:28
avatar
Wilt 100+
Thursday, 14.11.2019
10:40

Menadžersko poslovanje, nikakav učinak , daš čoveku 150 000 eur i neka putuje. Živeo Botstoja !!! A Igokea uzee Gagarina, znači Denis Cliford u Partizan -:)