Najgori tim lige posle velikog preokreta srušio Lejkerse, LeBron će sanjati Hezonju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.03.2019.
20:20
Izvor: Sportske.net

"Jezeraši" su potpuno digli ruke od tekuće sezone.

AP Photo/Tony Avelar
AP Photo/Tony Avelar

Povezane vesti

Najgora ekipa NBA lige ove sezone, slavila je u svom "Medison Skver Gardedu" protiv LA Lejkersa, bilo je 124:123 za Njujork Nikse.

Domaćin je bolje otvorio meč, igrali su sjajno u napadu i postigli 41 poen za prvih 12 minuta, stekli su 11 poena prednosti pred prvu pauzu.

U nastavku su držali prednost do polovine kvartala, kada su Lejkersi "ubacili u drugu" i došli do preokreta, kao i do tri poena prednosti pred veliki odmor.

Vodili su Lejkersi tokom čitavog trećeg kvartala, ali im Niksi nisu dali da se odlepe, pa su pred poslednji odmor spustili deficit na samo dva poena.

A onda, Lejkersi uspevaju da se odlepe i na dvocifrenu razliku, vodili su 11 razlike na oko tri minuta do kraja.

Ipak, Niksi su bili rešeni da se vrate, pogađali su Džordan, Hezonja, Dotson i na kraju Mudiej, koji je sa penala doneo preokret.

U poslednjem napadu je LeBron preuzeo odgovornost, ali je Hezonja lupio rampu najboljem košarkašu današnjice i tako doneo pobedu Niksima u "MSG-u". To možete videti pri kraju snimka u prilogu.


Na kraju najefikasniji Mudiej sa 28 poena, pratio ga je Dotson sa 25, dok je Kevin Noks dodao 19 poena.

Odlična partija i Marija Hezonje, koji je upisao 17 poena i osam skokova, blizu tripl dabla bio je DeAndre Džordan, koji je upisao 15 poena, 17 skokova i sedam asistencija.

Kod Lejkersa LeBron Džejms 33 poena, osam skokova i šest asistencija, 18 je dodao Kuzma, 14 Bulok, dok su po 12 upisali Džonatan Vilijams, Aleks Karuzo i Mekgi, 11 je dodao Koldvel-Poup.

Niksi su upisali tek 15. trijumf, dok su Lejkersi očigledno digli ruke od tekuće sezone, nakon 71 meča imaju skor 31-40, sada je sasvim jasno LeBrona nećemo gledati u doigravanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke