Najavljivano iznenađenje - Šta je sa Partizanovim pojačanjem?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.12.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek KK Partizan NIS najavljivao je pojačanje na poziciji četvorke, a nakon odlaska Samarda Samjuelsa čini se da će prioritet ponovo biti pronalaženje novog centra.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović najavljivao je da će klub angažovati pojačanja ali se nakon odlaska Samarda Samjuelsa po tom pitanju ništa nije dogodilo.

Prvi čovek crno-belih najpre je u jeku spekulacija da Rade Zagorac dolazi u Partizan poručio da se intenzivno radi na dovođenju igrača na poziciji "četvorke" ali tada nije želeo o imenima.

Usledila je promocija talentovanog Đorđa Pažina ali ne i Radeta Zagorca koji je na kraju završio u Betisu. Pre toga je došlo do ispada Samarda Samjuelsa koji je odmah suspendovan i sve su prilike da je sa njim saradnja završena.

Zbog kompleksne situacije Miroslav Nikolić je odlučio da u ekipu vrati Nikolu Tanaskovića koji je blistao u dresu Spartaka, tako da sada ostaje pitanje hoće li Partizan tražiti još neko pojačanje ili će sa ovim rosterom završiti godinu.

Odlaskom Samarda Samjuelsa ponovo se stvara deficit na centarskoj poziciji jer u konkurenciji ostaju samo Đoko Šalić i Obrad Tomić.

To znači da bi Partizan morao da "juri" pojačanje koje će pokriti poziciju "pet", pa ostaje da se vidi da li će crno-beli uraditi nešto po tom pitanju u nedeljama koje slede.

Crno-beli večeras gostuju ekipi Lijetuvos Ritasa u okviru 7. kola Evrokupa, a čak i ako izgube taj meč šanse za plasman u narednu fazu takmičenja neće biti izgubljene.

Jasno je ipak da će Partizan morati da se fokusira na iskušenja u Jadranskoj ligi, ali i da razmišlja o domaćim takmičenjima koja su na programu sledeće godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MilošPB
Tuesday, 05.12.2017
17:33

Pa, četvorka je potpisala za Valensiju

avatar
Tuesday, 05.12.2017
12:05

kolko para tolko muzike...nije PARTIZAN kao zvezda drzavni projekat pa da ima tolko para za pojacanja