Najavljeno, urađeno - Bjelica ide u Španiju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.04.2018.
19:04
Izvor: Sportske.net

Krilni centar završio saradnju sa crveno-belima i produžio u špansku ACB ligu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s napravio je radikalne rezove u ponedeljak, a nakon izgubljene titule u Jadranskoj ligi.

Ekipu je napustio Dilan Enis, timu su se priključili Filip Čović i Aleksa Radanov, a najavljen je i rastanak sa Milkom Bjelicom.

"Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom na to da je u poslednje vreme neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi", saopštila je Zvezda u ponedeljak.

Danas su se pojavile informacije da Milko Bjelica pregovara sa Saragosom, da bi tokom popodneva usledila i potvrda ove informacije.

Beogradski portali pišu da je iskusni krilni centar završio saradnju sa Crvenom zvezdom mt:s i da je već dogovorio angažman u Španiji.

Ukoliko ne bude nekih neočekivanih obrta Milko Bjelica će karijeru nastaviti u ekipi Saragose u koju je juče prešao i Kanađanin sa srpskim pasošem Dilan Enis.

Milko Bjelica je u svom drugom mandatu u Zvezdi proveo nepune dve sezone, a u tekućoj je u ABA ligi beležio prosek od 9,8 poena i 3,7 skokova. U Evroligi je prosečno postizao 9,2 poena i beležio 3,7 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 17.04.2018
22:56

idi i ne okreci se sine....

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 17.04.2018
19:20

Kakav je maher ovaj Miško, utrapio ih obojicu dok si trepnuo.

avatar
Zoran Pinjatic
Tuesday, 17.04.2018
19:18

Ruzno je to sto izjavljuju za njega. Umesto da mu se zahvale ma kakv bio u poslednje vreme ipak je ucinio dosta za Zvezdu