Najave se obistinjuju, Zvezda izlazi pred novinare, i to masovno!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.12.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zakazana pres konferencija, možda i pre nego što se očekivalo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su posle velikog preokreta savladali Olimpijakos sa 88:81 u 15. kolu Evrolige, ali posle meča se najmanje govorilo o pobedi, već o ponašanju dela navijača prema Filipu Čoviću, kao i Džejmsu Gistu.

Oni su bili na njihovom udaru tokom utakmice, što su sinoć već osudili trener Dragan Šakota, kapiten Branko Lazić, zatim Čarls Dženkins...

Potom je objavljeno i zvanično saopštenje kluba ovim povodom, uz poruku da će uskoro uslediti novo obraćanje javnosti.

To će se dogoditi već u nedelju od 13 časova i 30 minuta.

U pozivu novinarima, Crvena zvezda je otkrila da će se javnosti obratiti i košarkaši, i stručni štab, i menadžment kluba.

''Konferencija će se zbog puta ekipe u Kopar, održati u nedelju od 13.30 časova u press Sali Štark Arene'', navodi se u Zvezdinom pozivu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
elixx.me
Sunday, 22.12.2019
10:38

Cirkus , ovi i kad pobede pisu saopstenja

avatar
paok
Sunday, 22.12.2019
00:25

Sad ce biti Grobari krivi za sve.

avatar
Čeki
Sunday, 22.12.2019
03:25

Sramota da ga bude za ono sapostenje, jesam Zvezdas, ali toliko izvrtanja nekih stvari. Ono za zvizdanje njegovom sinu, on optuzuje Partizan i ko zna koga vec ne. I u mnogo vecim klubovima od naseg se zvizdi losim igracima pa nema nikakvih teorija zavere, a on pravi ovo. Strasno.

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 22.12.2019
13:17

Zvižde jednom Bejlu, Ronaldu zviždali... cirkus potez. Prosledi sina u FMP vidiš i sam da ne ide, nije kalibar. Svaka mu cast kao čoveku, ne deluje kao umišljen lik ali profesionalni sport ne poznaje ustupke. Tata treba da smanji ego... pa Raul i Kasiljas šta su ucinili za Real, kolika su to imena, kada su dosli mladji bolji igrači. Klub im se zahvalio i raskinuo ugovor, dvo Rajla sada u mladjim selekcijama kao trener. Znaci da čoveka ne bije ego već je svestan nekih stvari. Znaci tata skloni sina iz Zvezde, nije ti sin 3-4 opcija na poziciji već igra na najosetljivijoj poziciji, bilo koji neuspeh od kupa prsko aba lige do Sl biće u narodu iskljucivo kriv tvoj sin. Njegov ucinak se višestruko meri. I kad da 15 poena, vidi se da ne najslabija karika u odbrani i da ga konstantno napadaju kroz tranziciju. Jednostavno ne ide. Hvala mu za prošlu sezonu ali za svoj ucinak je bio plaćen i navijačima je savest mirna tako da se nemojte vaditi na prethodne rezultate. I nemojte mešati partizan, mračne sile, orkestrirAne napade na vas predsednice, nije tačno ovo je usmereno protiv igrača koji ne pružaju svoj maksimum i nemaju kvalitet. U prvom redu Filip, Faje i Ojo. Toliko

avatar
paok
Sunday, 22.12.2019
12:22

U pravu si, kriv je on sto pusta sina da bude tu gde jeste. Da ima kvalitet u redu ali ovako.

avatar
noxovac993
Sunday, 22.12.2019
00:11

pa pa paranoja

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 22.12.2019
14:24

Dovidjenja lepa moja...

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 22.12.2019
00:01

oni hoce i ovo malo navijaca sto dolazi da okrene ledja...nekad nas je bilo prepuna arena sad ne mogu pionir da napune