Najave se obistinile - Kalinić potpisao za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.07.2014.
22:06
Izvor: Sportske.net

Prvo pojačanje Crvene zvezde Telekom u aktuelnom prelaznom roku je dosadašnji košarkaš Radničkog i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Tu informaciju je tokom večeri potvrdio njegov menadžer Aleksandar Rašković na svom Tviter profilu.

On je, uz čestitke sada već bivšem košarkašu Radničkog, otkrio i da se Kalinić obavezao na trogodišnju vernost Zvezdi.

Nikola Kalinić ima 22 godine, igra na poziciji krila, a karijeru je počeo u rodnoj Subotici, u ekipi Spartaka. Pre četiri godine je prešao u Vojvodinu, gde je ostao naredne tri sezone, da bi se prošlog leta preselio u ekipu kragujevačkog Radničkog, sa kojim je nastupao i u Evrokupu.

Ali, zbog ogromnih finansijskih problema Radničkog, bilo je još tokom sezone jasno da će najkasnije ovog leta on promeniti sredinu, a od početka se spekulisalo da je Zvezda najupornija da ga angažuje.

Na tu temu smo i juče razgovarali sa Kalinićem na Kopaoniku, gde se nalazi na pripremama sa reprezentacijom Srbije i on je tada potvrdio da je Zvezda dugo u igri za njegovo angažovanje, ali nije mogao da kaže ništa više od toga.

Danas su sve dileme, ako ih je i bilo, otklonjene, pa će se Nikola Kalinić posle okončanja obaveza sa nacionalnim timom, priključiti novim saigračima u Zvezdi, sa kojom će naredne sezone igrati i u najjačem evropskom takmičenju - Evroligi.
















Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke