''Naivni'' Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.11.2015.
10:17
Izvor: Sportske.net

Posle sedmog poraza u ABA ligi ove sezone, trener Partizana Petar Božić žali za velikom propuštenom prilikom da se iz zadra donesu vredni bodovi.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Od dolaska na klupu Partizana umesto Duška Vujoševića, novi trener crno-belih Petar Božić još uvek sa svojim timom nije uspeo da ostvari nijedan trijumf na gostovanjima.

Sinoć su crno-beli bili blizu podviga u Zadru, ali su u finišu posustali i dozvolili domaćinu da izbori preokret i dođe do pobede.

Naravno, posle takvog epiloga, u Partizanu nema mnogo razloga za zadovoljstvo, pogotovo ako se ima u vidu nezavidan položaj na tabeli crno-belih.

''Vratili smo se iz teške situacije i imali priliku da dođemo do pobede, ali smo u nekim situacijama naivno reagovali i vratili domaćine u utakmicu. Zadar je tu priliku iskoristio, a mene baš i ne teši to što igramo bolje, kad se ta igra ne vidi na tabeli'', istakao je trener crno-belih Petar Božić.

Jedan od najistaknutijih u ekipi Partizana u ovoj utakmici bio je Čedomir Vitkovac, ali ni njegova dobra partija nije pomogla da se izbegne novi poraz.

''Zadar je pokazao više mirnoće i na kraju zasluženo došao do pobede. Mi se malo po malo dižemo u formi, ali to moramo pokazati i rezultatima'', izjavio je Vitkovac.

Sledeću utakmicu u ABA ligi Partizan igra već u petak, kada u ''Pionir'' stiže slovenački Tajfun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Звезда је Србија
Tuesday, 17.11.2015
12:42

Vreme im je da promene ime kluba u KK Proslost.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
11:49

Pet puta gubis na isti ili slican fazon, pet puta preslikana indigo situacija- Partizan mora ili da dovede novog trenera i peticu ili preteranog trenera.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
11:48

Ma, ko ti kaze da mi igramo bolje, sve sto smo (sinoc) uradili je bio plod sjajnog individualca zvanog Kevin Dzouns uz povremena prikljucivanja nekolicine igraca. Koje mi akcije imamo, gde su kontre? Ko to kaze, PB?!