Nagrade iz "mehura" - MVP Dejm, Jokića nema u najboljim petorkama, ali ima njegovog saigrača, priznanje za Dončića!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.08.2020.
20:55
Izvor: Sportske.net

NBA podelio nagrade za najbolje pojedince iz mečeva koji su se u Orlandu igrali za plasman u plej-of.

Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP
Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Nastavljena je NBA liga 31. jula, a sinoć su odigrani i poslednji mečevi regularnog dela.

Sledi plej-in serija za popunu plej-ofa, Portland i Memfis će se boriti za poslednje mesto na Zapadu.

Tako su iz NBA lige danas podelili nagrade košarkašima koji su se istakli u prvom delu turnira u "Dizni svetu" u Orlandu.

Za najkorisnijeg igrača izabran je bek Portland Trejl Blejzersa Dejmijan Lilard, koji je uspeo da dovede svoj tim do borbe za plasman u plej-of.

Portland je pred nastavak sezone u Orlandu imao 10% šansi da se plasira u doigravanje, pred plej-in duel sa Memfisom imaju 93% šanse.

Lilard je u "mehuru" beležio 37,6 poena, i 9,6 asistencija po meču, pa je jednoglasno proglašen i za MVP-a završenog dela sezone u "Dizni svetu".



Za najboljeg trenera izabran je Monti Vilijams iz Finiksa, njegovi puleni su upisali osam pobeda, bez poraza, ali to nije bilo dovoljno za plasman u plej-of.

Najbolju petorku "mehura" čine Devin Buker (Finiks), Luka Dončić (Dalas), Dejmijan Lilard (Portland), Džejms Harden (Hjuston) i Ti Džej Voren (Indijana).

Drugu najbolju petorku čine Janis Adetokumbo (Milvoki), Kavaj Lenard (Klipersi), Keris Lavert (Bruklin), Majkl Porter Džunior (Denver) i Kristaps Porzingis (Dalas).

Admiral





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke