Muzika za uši navijača Partizana - Miško prognozirao, hoće li crno-beli igrati Evroligu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.05.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net, RTS

Popularni menadžer ima prognozu potencijalnog učešća Partizana u Evroligi.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Centralna tema emisije "Oko" na Radio televiziji Srbije juče je bio Nikola Jokić, a jedan od gostiju bio je i njegov agent Miško Ražnatović.

Ipak, pored priče o reprezentaciji i Nikoli Jokiću koju ste čuli juče, Miško je govorio i o Partizanovim šansama da zaigra Evroligu naredne sezone.

Par puta je napomenuo da će i Crvena zvezda i Partizan imati jake timove i da treba očekivati uspehe oba tima.

"Partizan je i dalje u trci za učešće u Evroligi. Ako Alba uđe u nemačko finale, i nema previše kandidata da se dodeli ta pozivnica. Partizan je jedan od njih, možda ih maksimalno ima tri.

Imajući u vidu tu reputaciju i mnoge znamenite ljude iz prošlosti koji imaju tu težinu u Evroligi, mislim da šansa postoji. Vrlo je teško reći koji je stepen verovatnoće, ali on postoji"
, rekao je Ražnatović.

"Čak i da Partizan ne bude u Evroligi, mislim da će imati veoma dobar tim i u nekom oslabljenom Evrokupu bi mogao da ima šanse"
, rekao je Ražnatović u emisiji "Oko".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 25.05.2019
13:06

Nema veze ni sa Albom ni sa bilo cim. Jedina je istina da ima veze sa drzavnim parama kojima ce partizan da kupi ucesce u Evoligi.

avatar
noxovac993
Saturday, 25.05.2019
16:46
avatar
IDEA ponos severa
Saturday, 25.05.2019
11:05

I ptice na grani znaju ako je necemo igrati ove godine igracemo je sledeće godine tako da ne treba vise oko toga da bude polemike

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 25.05.2019
10:12

Sto se tice Albe, sve ce se znati najkasnije 13. juna.

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 25.05.2019
17:29

Zna Bertomeu da će ulaskom Partizana u EL biti profita i za njih pa sam tako uveren da ćemo dobiti pozivnicu. Nisu ludi da izgube pare s obzirom da bi smo bili najgledaniji sigurno.

avatar
Čerek B.
Monday, 27.05.2019
08:20

Ako se gleda "veličina" kluba, Partizan onda svakako ne bi smeo da ima čak ni protivkandidata. Međutim ako se gleda nešto drugo, onda Parizan nije protivkandidat. Jedino ako se gleda od svega po malo. Nisam te shvatio najbolje, kako misliš da će EL imati profit ako Partizan igra? Odnosno kako misliš da će izgubiti profit ako ne igra? Na šta si konkretno mislio. Nadam se da nisi mislio na "popunjenost" dvorane jer to skoro da nema veze sa profitom EL

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 26.05.2019
00:12

Apsolutno realno gledano, ako se gleda ono sto Bertomeu zeli, a to su pare, nema nikakve sanse partizan. A ako se gleda kredibilitet, tradicija, trebalo bi da nemate konkurenciju. S tim da treba da se uzme u obzir da je pre nekoliko dana izjavio bas Bertomeu msm da ABA liga NE MOZE da ima da predstavnika u evroligi. Mozda je mislio u smislu toga da se direktno plasira tamo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 25.05.2019
18:28

Daj Boze, ali, tu pre svega politika treba da zatvori pricu, a tu ne da smo tanki nego na taj nacin neke stvari nismo mogli da poguramo ni pre 10 godina...