Mutinim stopama i bek Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.12.2017.
13:22
Izvor: Sportske.net

Stopama Miroslava Nikolića uskoro bi mogao da krene i jedan od košarkaša beogradskog Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su se početkom prošle nedelje rastali sa Miroslavom Nikolićem koji je posle samo sedam dana ponovo seo na klupu Dinamika.

Stopama iskusnog stručnjaka uskoro bi mogao da krene i jedan od košarkaša Partizana pošto je danas sa njim dogovoren sporazumni raskid ugovora.

Kragujevčanin Andreja Stevanović koji igra na poziciji beka dogovorio je danas sa crno-belima sporazumni raskid ugovora i najverovatnije će se vratiti u Dinamik.

Mladi bek je minule jeseni prešao u Partizan iz kluba sa Dorćola ali je zbog čestih problema sa povredama preskočio veliki broj utakmica.

U dosadašnjem toku sezone, Stevanović je u ABA ligi igrao na osam mečeva, gde je za  manje od 10 minuta po utakmici beležio 3,4 poena. U Evrokupu, Stevanović je nastupio na 7 mečeva u kojim je beležio 2,9 poena za skoro 12 i po minuta provedenih na parketu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salone
Thursday, 21.12.2017
18:32

Nemaju para da gs placaju

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 21.12.2017
17:02

Sta rade ovi genijalci....Momak imao ugovor na 4 godine, sporazumno pola novaca po slovu ugovora ima da im uzme u najboljem slucaju...Vrhunski potez uprave, posle se cude zasto im dugovi rastu kao kvasac.....

avatar
petar000
Thursday, 21.12.2017
18:51

Evo ga opet ovaj ekspert. Na koji fazon ce da uzme pare od pola ugovora? Ako se sporazumno razidju i dogovore kako bi to uzeo pola para od ugovora na cetiri godine? Je li vama onaj sto ste ga dovodili iz Amerike sa koledza uzeo pola para? Nastic ja mislim? Ima ih jos kod vas, jer vi posedujete 80% nase lige, ali on mi pao na pamet.. O strancima da ne pricamo. Kako to samo nasi raskidi ugovora se debelo placaju, a vaso odlaze tako sto vi izvucete korist (bar tako smo citali nesto od tebe i od tvoje legende). Kako to tamo gde nema para nikako se naplacuje najzesce moguce, a tamo gde para imas koliko hoces svi drage volje odu bez ikakvih problema? Stvarno ti ne znas sta pises. I na kraju, ajde nama sto rastu dugovi, ali zasto rastu vama kad imate najpametniju upravu na zemaljskoj kugli?

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 21.12.2017
21:02

Nastic je imao privatnih problema, tako da nije uopste isto. Uglavnom se uzme na ovaj nacin 40% kada uprava/klub inicira raskid...U odredjenim slucajevima postoji mogucnost da se samo plati koliko je odigrao, ali mora instant da mu novi klub preuzme primanja u istom iznosu, ili slicnom uz doplatu bivseg kluba koji raskida....Bitno da vi znate sta tapkate ovde....Nasi dugovi se naravno povecavaju, ali i blagovremeno vracaju, imamo i odakle, dokle god smo Evroligas sa prihodima tog takmicenja, i od prodaja igraca, sezonskih i dnevnih ulaznica, mi cemo se drzati za razliku od vas...ne znam sta vam nije jasno....

avatar
DR DRE
Thursday, 21.12.2017
15:57

Koliko god mozda bio logican potez, a jeste, los tajming za ovako nesto...

avatar
Miloš1976
Thursday, 21.12.2017
15:28

O hvala Bogu,izgleda da je Čanak pametniji nego što sam mislio.Rešiti se Obrada Tomića i umesto njih dvojice dovesti dva krštena igrača.Za početak.