Muti podrška, evo šta mu zamera predsednik

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.12.2017.
12:15
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić i dalje ima punu podršku klupske uprave ali postoje stvari koje će u buduće morati da promeni.

aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić
aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u utorak je poražen na gostovanju Lijetuvos Ritasu čime je praktično ostao bez šansi da se domogne naredne runde Evrokupa.

Slabi rezultati u Evropi su očekivani, imajući u vidu situaciju u klubu, ali se od Miroslava Nikolića očekuje da sa ekipom izbori plasman u polufinale ABA lige i završnicu domaćih takmičenja.

"Miroslav Nikolić je dobar trener, ali ne može preko noći neke stvari da se srede. Radi u situaciji koja nije laka i trebalo bi da ima malo veću podršku", kaže za "Informer" predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Crno-beli su nakon povratka sa pauze poraženi u Podgorici i Viljnusu tako da kod dela navijača provejava mišljenje da bi Miroslav Nikolić trebalo da bude smenjen.

"On ima ugovor na tri godine sa Partizanom i ja ću se potruditi da to ispoštujemo, iako je ugovor potpisan pre nego što sam ja došao u klub" kaže Mijailović.

Iako za sada ima punu podršku prvog čoveka kluba i Upravnog odbora Nikolić će u buduće morati da obrati pažnju na ono što govori.

"Moram da priznam da se ni meni nisu svidele neke stvari kod Nikolića. Tu prvenstveno mislim na izjave koje daje na konferencijama, a nemaju veze sa njegovim poslom. Svako u klubu bi trebalo da radi svoj posao ako želimo da funkcionišemo normalno", zaključio je predsednik Partizana.

Crno-beli se trenutno nalaze na deobi četvrtog mesta u ABA ligi sa pet pobeda i poraza, koliko imaju FMP Železnik i Petrol Olimpija, a za vikend ih čeka duel sa Cedevitom u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Wednesday, 06.12.2017
13:30

Ista priča kao kod Duleta.

avatar
Bagzi
Wednesday, 06.12.2017
13:21

Ispostovace Muta, bice jos dve godine ovde, do kraja ugovora za sve pare. Jos dve godine dugeee :)