Muta otkrio šta je nedopustivo u igri Partizana, a šta je sa Gosom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.12.2017.
20:54
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Partizan večeras poražen u Viljnusu, trener Nikolić ima razumevanja za mlade igrače, ali...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle šestog poraza u sedam kola Evrokupa, šef struke Partizana Miroslav Nikolić najpre je podsetio na velike kadrovske probleme u ekipi.

Podsetimo, Partizan je u Viljnusu izgubio od Lijetuvos Ritasa sa 93:75, a u ovom susretu crno-beli nisu mogli da računaju na kapitena Veličkovića, zatim Obrada Tomića, ali i na Najdžela Vilijams-Gosa koji zbog prblema sa leđima nije ulazio u igru.

"Imali smo dosta problema sa sastavom ekipe. Dosta je povređenih igrača, pa sam dao šansu mlađima. Što se tiče same utakmice, odigrali smo nešto u prvom poluvremenu, ali je nedopustivo da napravimo 21 grešku u napadu.

Iskusna ekipa Ritasa je to kažnjavala i trenutno su mnogo uigraniji od nas. Mi imamo dosta talentovanih mladih igrača koje moramo da forsiramo u Evrokupu i ABA ligi kako bi stekli iskustvo za sledeću sezonu", izjavio je Nikolić. 

U ime igrača Partizana oglasio se Vanja Marinković, koji je večeras u pojedinim delovima meča video i pravi način igre koji bi crno-beli trebalo da primenjuju u nastavku sezone.

"Imali smo previše izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, što su oni iskoristili i stekli dvocifrenu prednost. Mislim da smo igrali dobro u prvoj i nekim delovima treće četvrtine, kada smo imali ekstra pas, i mislim da je to ono kako treba da igramo u nastavku sezone", izjavio je Marinković.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 06.12.2017
00:17

Nije nedopistivo napraviti grešku u napadu, nedopustivo je primati 90+ poena svaki meč. U Evrologi nema ekipe koja može da igra tako, a ne Partizan..

avatar
gmarkovic
Wednesday, 06.12.2017
00:03

Sreca pa iz skoro svake utakmice nadju nesto sto ne valja. Kada sve kockice sklope mozda opet nekoga I pobede...:-)nDobri igraci. Trener cirkus. U odbrani kao da imaju 5 Lesora. Partizan treba da menja trenera ukoliko misli da ide na F4 aba lige.

avatar
marecareee
Tuesday, 05.12.2017
22:45