Muta Nikolić otvorio dušu na rođendan, šta sad kažu ''Grobari''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.01.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Šta je istina o ''slučaju Zagorac'' i hoće li tužiti Partizan?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Prepoznatljiva pozitivna energija koju je popularni Muta doneo iz našeg nacionalnog tima, uz veliku želju da sa crno-belima napravi nešto veliko u narednih par godina, brzo se ugasila u ''moru'' prevelikih očekivanja navijača, uz još uvek veoma teške finansijske probleme u klubu.

Kao posledica toga, usledio je ekspresni rastanak od Partizana, posle jedva tri meseca na klupi crno-belih, a onda i Nikolićev povratak u Dinamik.

Ono što su mnogi zamerili Nikoliću, da li opravdano ili ne, bio je nerealizovan transfer Radeta Zagorca, navodno zbog nekih izjava sada već bivšeg trenera Partizana tokom pregovora sa ovim igračem koji je na kraju završio u španskom Betisu.

U prazičnom intervjuu za ''Informer'', Nikolić je odgovorio na ove optužbe, tvrdeći da je, kada je u pitanju Zagorac, samo rekao - istinu.

''Ništa nisam slagao za Zagorca. Ali ako misle da sam kriv, neka bude tako. Mene istina ne pogađa, a druge izgleda pogađa. Takav sam tip, nisam demagog i diplomata. Posebno nikada neću dozvoliti da mi menadžeri sastavljaju tim'', istakao je Nikolić.

S obzirom da je saradnju sa Partizanom završio mnogo ranije u odnosu na trajanje ugovora, među navijačima se pojavio strah da bi i Nikolić poput mnogih drugih mogao da se na sudu obračuna sa crno-belima.

Ali, ta strahovanja su, izgleda, neosnovana.

''Nikada nisam želeo da pravim probleme klubu. Vidim da su neki tužili Partizan, ali ja to nikada ne bih mogao da uradim. Nisam takav. One pare koje Muta ne odradi, neće nikad ni da uzme. Znam da loše stoje finansijski i nikada im ne bih napravio dodatni problem'', objasnio je Nikolić.

On je u intervjuu govorio i na neke druge teme, a posebno zanimljiva je bila ona o njegovom rođendanu. Naime, zbog straha od tadašnjeg režima, Nikoliću je majka tek za 30. rođendan saopštila da nije rođen na Božić, nego dan kasnije, 8. januara.

''Meni je rođendan za Božić. Znaš kako se kaže: "Hristos se rodi, Muta se rodi." Inače, nisam uvek slavio rođendan na taj dan. Čak mi i u ličnoj karti piše da sam rođen 8. januara'', otkrio je Nikolić, a kompletan intervju možete da pročitate OVDE.

Srećan rođendan, Muto!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 08.01.2018
12:47

A Cakarevica si doveo zato sto je bolji od Zagorca, je l' da?