Muta Nikolić na novom zadatku!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 17.10.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net, Dnevnik

Hoće li uspeti u svojoj nameri?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Miroslav Muta Nikolić od danas ima veoma težak zadatak.

Poslednjeplasirana ekipa Košarkaške lige Srbije KK Vojvodina danas je saopštila da je Muta Nikolić novi trener novosadskog kluba.

"Drago mi je da smo se dogovorili sa iskusnim trenerom kakav je gospodin Nikolić i ubideli ga da se prihvati ozbiljnog i odgovornog posla. Za početak, moramo dati sve od sebe da stabilizujemo klub, koji je zatečen u teškoj situaciji. Sa novim šefom struke nadam se da smo započeli proces u kom će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji", kazao je novi predsednik kluba prof. dr Bogdan Kuzmanović.

Iskusni stručnjak će najverovatnije potpisati četvorogodišnji ugovor sa klubom koji ima ozbiljne ambicije.

"Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim koji će biti kadar za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto", rekao je za Dnevnik Miroslav Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke