Muta: "Još je to slabo, ima da se zateže, zadovoljan sam 65 odsto"

Autor: Pavle Knežević
sreda 08.11.2017.
22:37
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije bio sasvim zadovoljan, iako je Partizan tokom većeg dela meča igrao dobro.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Trener Partiana Miroslav Nikolić rekao je da je "65 odsto" zadovoljan nastupom svog tima u porazu od Lokomotive Kubanj u Evrokupu.

"Ja mojim igračima čestitam na boljoj partiji, ali još tu treba da se zateže, i odbrana i napad. Moramo svakodnevno da radimo, nemamo vremena za odmor, okrećemo se važnim utakmicama u ABA. Važno mi je da ova deca ne ulaze u seriju poraza", rekao je popularni Muta novinarima posle meča.

Lokomotiva je pobedila 93:83, a Partizan je tokom većeg dela meča bio blizu rezultatski. Novinari su trenera pitali da li je ipak zadovoljan nastupom svoje ekipe.

"Još je to slabo. Ono što mi se ne sviđa je da igramo bolje protiv jakih timova. Ali, mi smo morali Limož da dobijemo. Moramo još da zategnemo, ali ide na bolje. Treniramo non-stop, imam takve igrače da su skupljeni…neko je bio od početka, neko dolazi kasnije.

Ja sam zadovoljan 65 odsto. Ima tu još napretka u ovoj ekipi. Opet taj pas više nije funkcionisao večeras. U trenucima kada se odlučivalo bili smo brzopleti. Nerviraju me i brzopletost u napadu i dekoncentracija u odbrani. Mi smo izgubili na naše greške…To su te dečije bolesti koje treba da prebolimo
", rekao je Nikolić.

Izgubiti od Lokomotive ipak nije sramota.

"Ekipa Saleta Obradovića je najbolja ekipa u grupi. Radi se o profesionalnim igračima, to je veliki klub, imaju veliki budžet. Borili smo se, izginuli smo bez tri igrača koja nisam imao u rotaciji (Veličković, Čakarević, Stevanović). Mi smo se borili.

Jedno vreme smo igrali mnogo bolje u odbrani i angažovali smo se, nešto smo vodili i bili smo blizu. U momentima kada se lomila utakmica bili smo jako nedisciplinovani u napadu
", rekao je Nikolić.

Primetno je da Partizan igra bolje, ali zna se šta Muta želi.

"Nisam dostigao taj nivo da Partizan igra prepoznatljivo, jako u odbrani i da trčimo kontre. Neka smo izgubili od Kubanja, jači su. Ti mladi moraju da shvate da igraju u sistemu, desi se da nacrtam napad, a oni stanu na suprotnu stranu od nacrtanog. Mladi su oni još", rekao je Nikolić.

Na pitanje o dolasku Radeta Zagorca, o čemu se danima priča, trener je kratko odgovorio: "Ostaću uzdržan. Dolazi-ne dolazi, razne priče se pričaju". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Thursday, 09.11.2017
07:44

Radi se o profesionalnim igracima Hahaha E, ova mu je stvarno jako dobra.

avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 09.11.2017
00:09

ma sve je to normalno !!! poraz,za porazom...sve je to normalno !!! hahahahhahaha....

avatar
DR DRE
Thursday, 09.11.2017
08:35

Jadno, jadno, iju koliko je jadno ovo sto pises...

avatar
MOE28
Thursday, 09.11.2017
10:56

Mi smo druze makar svesni da cemo gubiti dosta utakmica a vi i dalje verujete da cete igrati F4, da je Jovic najbolji plej u Evropi, da je Lazic najbolji defanzivac itd. Vi i dalje mislite da ste najjaci u ligi a izgubili ste od 2 glavna konkurenta za titulu koja se i nisj nesto proslavila na evro sceni.. Dakle, da, za nas su porazi normalni jer je tim neuigran i misa tim nemamo problem zato ovaj tim i ima podrsku. A koji je razlog sto je vama Arena prazna?