Muta jasan: "Nisu nas oni pobedili..."

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.12.2017.
22:04
Izvor: Sportske.net

Miroslav Nikolić je nakon meča bio razočaran izdanjem svog tima, posebno u prvom poluvremenu kada su dozvolili rivali da se odlepi.

aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić
aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić

Povezane vesti

Partizan je doživeo poraz danas u "Morači", crno-beli su propustili nekoliko dobrih prilika da dođu do prednosti u poslednjoj četvrtini.

Miroslav Nikolić je neko koga navijači Partizana smatraju za uzrok poraza, a on smatra da je njegov tima najmanje iskoristio šansu za oporavak.

"Deset dana na treningu sam imao samo četvoricu ili petoricu igrača. Nismo mogli da se pripremimo fizički za ovaj meč", rekao je Nikolić.

Osvrnuo se na utakmicu, rekao je da Budućnost nije zaslužila pobedu.

"Sami smo sebe pobedili večeras. Budućnost jeste iskusan tim, ali su pobedili na našim greškama i promašenim zicerima", rekao je on.

Istakao je veliko zadovoljstvo načinom na koji su stranci odigrali večeras, Patrik Miler je bio najbolji na terenu sa indeksom 30, adok je Vilijam Gos ubacio neke veoma bitne šuteve, imao je na kraju 14 poena.

"Kad god su Miler i Gos probili mi smo igrali lepo i postizali poene. U tom slučaju aplaudiram igračima i kada promašimo. Važno mi je da odigramo akciju do kraja", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je rekao i da očekuje bolje igre u nastavku sezone jer je tim konačno kompletan.

"Vratio se Čakarević i očekujem bolje igre svog tima. večeras sam morao da menjam igrače koji su bili povređeni da bismo bili u ritmu. Teško je kad imaš sedmoricu, osmoricu povređenih da držiš visok ritam protiv Budućnosti. Samo smo promašil dva, tri zicera i tu smo izgubili meč", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 03.12.2017
13:37

Klub sa tolikim sponzorima i sa tolikim budzetom tako lose igra. Steta silnih para koje odlazebez povratka.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 03.12.2017
11:37

Odlazi vec jednom, kako te vise nije sramota...

avatar
mm20
Sunday, 03.12.2017
02:17

Stvarno umori vise sa opravdanjima, on izgleda sem atmosfere ne zna nista da napravi. Pa posle svake utakmice, zna razlog.

avatar
JovanChe
Saturday, 02.12.2017
23:22

Pocinje ozbiljno da smara. Zali se sto ima malo igraca i onda mu 4 igraca sedi na klupi celu utakmicu. Treba i on da ide u penziju, mozda je nekad bio dobar trener, sad je samo prosek.