Murić: "Neka potraje ovaj niz"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
22:07
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Slovenački internacionalac iz redova KK Partizan NIS Edo Murić kazao je da je pobeda nad Cibonom došla kao rezultat maksimalno ozbiljnog pristupa utakmici i izrazio nadu da će pobednički niz šampiona Srbije potrajati što duže.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS upisali su u subotu devetu vezanu pobedu u ABA ligi pošto su u okviru 22. kola savladali Cibonu u dvorani "Dražen Petrović".

Jedan od najboljih pojedinaca u pobedničkom sastavu bio je Slovenac Edo Murić koji je za 23 minuta postigao 11 poena i ostvario 8 skokova. Posle utakmice Murić je ocenio da je maksimalno ozbiljan pristup rivalu bio ključ uspeha.

"U najavi utakmice rekli smo da će Cibona igrati dobru košarku i da će biti na maksimumu svojih mogućnosti, tako je i bilo. Svi koji su igrali bili su mladi momci i pkazali su talenat. Mi smo ovaj susret uzeli maksimalno ozbiljno i pokazali smo da nećemo imati kikseve" rekao je Murić.

Partizan je devetom pobedom u nizu preskočio Cedevitu na tabeli ali će za ostanak na trećoj poziciji biti neophodno da Zvezda savlada zagrepčane u derbiju 22. kola.

"Čestitam momcima i nadam se da ćemo nastaviti još dugo ovaj pobednički niz u kojem smo" kratko je zaključio Murić.

Crno-bele do kraja ligaškog dela takmičenja očekuje serija teških utakmica a prva u nizu biće duel sa gradskim rivalom Crvenom zvezdom Telekom.

Nakon duela sa crveno-belima slede mečevi sa Mega Leksom (G), Zadrom (D) i Budućnošću (G).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke